Σετιέν: «Ο Ολυμπιακός μπορούσε να πάρει την ισοπαλία στο Σαν Σίρο»

Σετιέν: «Ο Ολυμπιακός μπορούσε να πάρει την ισοπαλία στο Σαν Σίρο»

Ο προπονητής της Μπέτις μίλησε για το ματς των Πειραιωτών με την Μίλαν και τόνισε ότι τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό θα κρίνουν ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η Μπέτις τα βρήκε σκούρα απέναντι στην σκληροτράχηλη Ντουντελάνζ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και με γκολ των Σανάμπρια (56’), Λο Σέλσο (80’) και Κρίστιαν Τέγιο (88’) επικράτησε με 3-0 και πέτυχε την πρώτη της νίκη στον 6ο όμιλο του Europa League, στον οποίο βρίσκονται επίσης ο Ολυμπιακός και η Μίλαν.

Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Κίκε Σετιέν, αναφέρθηκε στη νίκη της Μπέτις του απέναντι στην ομάδα του Λουξεμβούργου, αλλά και στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Σαν Σίρο ανάμεσα στην Μίλαν και τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι χθες το βράδυ προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Γκερέρο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε ένα δεκάλεπτο δέχθηκαν 3 γκολ και ηττήθηκαν με 3-0.

Ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού ανέφερε ότι το ματς στην ιταλική πόλη θα μπορούσε να είχε έρθει ισόπαλο και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τα παιχνίδια της Μπέτις με τον Ολυμπιακό θα κρίνουν πολλά, όσον αφορά στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει ισοπαλία. Δεν θα ήταν κακό αν συνέβαινε αυτό. Πήραμε ισοπαλία στην Αθήνα και τώρα έχουμε ένα σοβαρό τεστ κόντρα στη Μίλαν. Τα μεταξύ μας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό θα κρίνουν πολλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το ματς της Μπέτις με την Ντουντελάνζ τόνισε: «Μέχρι να πάρουμε το προβάδισμα κάναμε 30 σουτ. Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς, αλλά όχι για την εμφάνιση μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ