Γαλανόπουλος : «Να καθαρίσουμε την υπόθεση πρόκριση» (vid)

Γαλανόπουλος : «Να καθαρίσουμε την υπόθεση πρόκριση» (vid)

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του ματς της ΑΕΚ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Europa League με αντίπαλο την Αούστρια Βιέννης.

Ο μέσος της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος σε δηλώσεις του έδωσε το σύνθημα της πρόκρισης στους 32 του Europa League. Ο Έλληνας άσος της Ένωσης επεσήμανε πως η ομάδα θα πάει να πάρει τη νίκη για να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση.

Επίσης, στάθηκε στο γεγονός ότι δεν τα πήγε καλά η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο με τη Ριέκα και ότι δεν είναι φυσιολογικό να βρίσκεται συνεχώς πίσω στο σκορ και να καλείται να το ανατρέψει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 19χρονος μέσος στο ΑΕΚ TV:

«Η αλήθεια είναι πως η ομάδα δεν πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε. Η Ριέκα είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και δεχτήκαμε δεύτερο γκολ. Καταλάβαμε ότι δεν μπορεί να κυλήσει έτσι ο αγώνας, έπρεπε να αντιδράσουμε.

Μπήκε ο Λιβάγια, έγινε η ομάδα πολύ πιο επιθετική, ήρθε το πολύ σημαντικό γκολ πριν λήξει το ημίχρονο. Ισοφαρίσαμε σχετικά γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε το χρόνο, τη θέληση, τα τρεξίματα και τις ευκαιρίες και για τρίτο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν είναι φυσιολογικό να βρίσκεσαι συνέχεια πίσω στο σκορ και να το γυρνάς. Το καλό είναι πως η ομάδα αντιδρά.

Πολλές φορές πας για δύο αποτελέσματα και δεν παίρνεις τίποτα. Είμαστε σε πολύ καλή φόρμα, θα πάμε να παίξουμε έναν τελικό. Δεν πάμε για την ισοπαλία, αλλά για να νικήσουμε και να καθαρίσουμε την υπόθεση πρόκριση».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=DPCRx5WK9_w

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ