Καταλάν: «Μαρινάκης και Καρεμπέ μας έδωσαν συγχαρητήρια»

Καταλάν: «Μαρινάκης και Καρεμπέ μας έδωσαν συγχαρητήρια»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπέτις, Λόπεθ Καταλάν δήλωσε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Κριστιάν Καρεμπέ αναγνώρισαν την προσπάθεια που κάνουν στην ισπανική ομάδα και του έδωσαν συγχαρητήρια.

Ο Λόπεθ Καταλάν παραχώρησε συνέντευξη στην Ισπανία κι αναφέρθηκε στη Ρεάλ Μπέτις και τον τρόπο παιχνιδιού της που έχει κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων της σε Ισπανία αλλά και Ευρώπη. Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ανδαλουσιανών μίλησε μεταξύ άλλων και για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και τόνισε πως δέχτηκε συγχαρητήρια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κριστιάν Καρεμπέ για το πρότζεκτ που έχει δημιουργηθεί στην Μπέτις, ενώ ο ηγέτης των ερυθρόλευκων αλλά και ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής αναγνώρισαν το πόσο καλή ομάδα διαθέτουν οι βερδιμπλάνκος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καταλάν:

«Μας σέβονται απόλυτα. Στην Ισπανία υπάρχει μεγάλος σεβασμός και το πετύχαμε χάρη στον τρόπο παιχνιδιού μας και τη σοβαρότητα του πρότζεκτ που έχουμε. Και στην Ευρώπη ισχύει το ίδιο. Για παράδειγμα, όταν παίξαμε απέναντι στον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του, κύριος Μαρινάκης, αλλά και ο Κριστιάν Καρεμπέ που είναι Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, αναγνώρισαν το πόσο καλά παίζουμε και το πόσο καλή ομάδα έχουμε. Υπάρχουν όμως και άλλα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ