ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στη «μάχη» των προκριματικών Europa και Conference League

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στη «μάχη» των προκριματικών Europa και Conference League

Ξεκινούν τα ευρωπαϊκά προκριματικά για τις ελληνικές ομάδες, με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να ξεκινούν τη σεζόν τους κόντρα σε Ντιναμό Κιέβου (23/7, 20:00) και Πάκσι (23/7, 21:00), αντίστοιχα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ξεκινούν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι από τον 2ο προκριματικό γύρο, σε Europa και Conference League, αντίστοιχα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ντιναμό Κιέβου (23/7, 20:00) για το πρώτο βήμα πρόκρισης, ενώ οι Πράσινοι φιλοξενούνται στην Ουγγαρία από την Πάκσι (23/7, 21:00).

Διαβάστε επίσης – Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα στη «μάχη» της συγκομιδής και ο μεγάλος στόχος της 10ης θέσης

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ θα έχει στη διάθεσή του και τα 4 νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Χατζηδιάκο, Ελουστόντο, Σανταμαρία, και Τάχα Άλι, ενώ δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους, είτε στο βασικό σχήμα, είτε ως αλλαγή.

Από’ κει και πέρα, ο Λίσι έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με το πλάνο που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στους Ουκρανούς, με στόχο το πρώτο βήμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Europa League. Υπενθυμίζεται πως, αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Χαμάρμπι – Άντερλεχτ, ενώ αν αποκλειστεί θα κοντραριστεί με τον ηττημένο του ζευγαριού Καραμπάγκ – ΤΣΣΚΑ Σόφιας στον 3ο προκριματικό του Conference.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Παβλένκα , Τσιφτσής, Γκουγκεσασβίλι, Κένι, Χατζηδιάκος, Αρίτζ, Μιχαηλίδης, Μπαταούλας, Μπάμπα, Τέιλορ, Γκόμεζ, Θυμιάνης, Σανταμαρία, Ζαφείρης, Καμαρά, Κωνσταντέλιας, Πέλκας, Τάισον, Άλι, Ζίβκοβιτς, Χατσίδης, Μύθου, Γερεμέγεφ.

Στην Ουγγαρία, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε για το ματς με τον Τζέικομπ Νίστρουπ να έχει στη διάθεσή του τον Φαν Ντρόνγκελεν του οποίου η εκκρεμότητα με τη δήλωσή του στη λίστα λύθηκε, αλλά όχι τον Καλάμπρια που είναι τραυματίας. Ο Δανός προπονητής θα κάνει και αυτός το επίσημο ντεμπούτο του στον «πράσινο» πάγκο και θα ήθελε αυτό να είναι με το… δεξί. Να σημειωθεί πως, αν οι Πράσινοι προκριθούν θα παίξουν με το νικητή του ζευγαριού Σπάρτακ Τρνάβα – ΤΣΣΚΑ 1948, στον 3ο προκριματικό.

Αναλυτικά η αποστολή: Πένια, Τσάβες, Κότσαρης, Τσάπρας, Ντε Φράι, Τουμπά, Φαν Ντρόνγκελεν, Κάτρης, Λάβδας, Κυριακόπουλος, Καμαρά, Τσέριν, Κοντούρης, Τσιριβέγια, Μπινιάρης, Ζαρουρί, Πελίστρι, Παντελίδης, Γιάγκουσιτς, Ταμπόρδα, Αντίνο, Τετέι και Ραστόντερ.

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ