Νικόλοφ: «Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη για το διπλό»

Νικόλοφ: «Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη για το διπλό»

Ο Μπόμπαν Νικόλοφ μίλησε για την αυριανή (25/10) μάχη της Βίντι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (25/10) το βράδυ τη Βίντι στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Μπόμπαν Νικόλοφ, αμυντικός χαφ των Ούγγρων, μίλησε στο «Metrosport» για την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι διατηρεί φιλία με τον Αλίν Τόσκα!

-Πως κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία σου στην Βίντι;

«Είμαι περήφανος που είμαι εδώ, χαρούμενος που πήραμε πέρυσι τον τίτλο. Πλέον χρειαζόμαστε να παίζουμε καλά όπως πέρυσι για να ξαναπάρουμε τον τίτλο και να ξαναβγούμε στα προκριματικά του Champions League».

-Ποιοι είναι οι στόχοι της φετινής ομάδας;

«Γράψαμε ιστορία στην Ουγγαρία την περσινή χρονιά και σίγουρα θέλουμε να το επαναλάβουμε. Στην Ευρώπη θέλουμε να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

«ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ»

-Παρότι ξεκινήσατε καλά τη χρονιά, μετά την ήττα από την ΑΕΚ σας έχει πάρει ο κατήφορος. Γιατί συνέβη αυτό;

«Έχει παίξει ρόλο η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε δύο διοργανώσεις. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστούμε παρότι έχουμε καλούς παίκτες. Αν δεν είχαμε πάρει την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, τότε θα είχαμε πάρει την πρόκριση. Είναι δύσκολα τα πράγματα στο Europa League, προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα».

-Η διαφορά των 9 βαθμών από την πρώτη θέση είναι μεγάλη. Πιστεύεις πως μπορεί να καλυφθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Γιατί όχι; Όταν ήρθα πέρυσι ήμασταν στο -3 και γυρίσαμε την κατάσταση. Τώρα είμαστε στο -9 αλλά έχουμε ένα παιχνίδι λιγότερο. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια ακόμη για να τα καταφέρουμε».

-Στο Europa League ξεκινήσατε άσχημα, με δύο ήττες. Πιστεύεις πως μπορείτε ακόμη να διεκδικήσετε την 2η θέση;

«Αν κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε, μετά έχουμε την ΜΠΑΤΕ και μπορούμε να διεκδικήσουμε την 2η θέση».

-Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλειστήκατε από την ΑΕΚ. Τι έφταιξε για αυτόν τον αποκλεισμό και πιστεύεις πως είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ;

«Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ, ξέρω πως αν δεν είχαμε την κόκκινη κάρτα όπως σας είπα θα είχαμε κερδίσει, ήταν πολύ τυχερή η ΑΕΚ. Ούτε από τον ΠΑΟΚ γνωρίζω αν είμαστε καλύτερη ομάδα εμείς, όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αν δεν πιστεύουμε στη νίκη καλύτερα να μην έρθουμε στη Θεσσαλονίκη».

«ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΤΟΣΚΑ»

-Πως βλέπεις το επόμενο παιχνίδι στο Europa League με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα; Γνωρίζεις κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ;

«Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη, δεν πάμε πουθενά για να χάσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, τον σέβομαι αλλά δεν τον φοβάμαι. Από τον ΠΑΟΚ ξέρω τον Τόσκα, είναι καλός μου φίλος, παίζαμε μαζί στη Βιτορούλ. Είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος στην άμυνα για εμάς».

-Ο Λάζοβιτς αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του πριν μερικές εβδομάδες. Το γεγονός αυτό σας επηρέασε ψυχολογικά ως ομάδα;

«Ήταν μια έκπληξη για εμάς, αυτή ήταν η απόφασή του και δεν μπορέσαμε να του αλλάξουμε γνώμη. Ήταν ένα σοκ, του μίλησα και εγώ. Ήταν ο καλύτερος μας παίκτης, ήταν πιο εύκολο για όλους μας να παίζουμε μαζί του. Σταμάτησε για προσωπικούς λόγους. Μας επηρέασε αυτή του η απόφαση, εμένα με βοήθησε και στη ζωή μου και στο γήπεδο από τη πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Είμαι περήφανος που τον γνώρισα και που έπαιξε μαζί του».

«ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΙΤΣ»

-O προπονητής σας σας είπε τίποτα για τον ΠΑΟΚ καθώς τον έχουμε δει στο παρελθόν με φανέλα του ΠΑΟΚ και έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο παρελθόν κυρίως επειδή έχει περάσει από την Παρτιζάν. Σας έχει προετοιμάσει για την ατμόσφαιρα της Τούμπας;

«Ο Νίκολιτς είναι ένας καλός προπονητής, με καλό όνομα σε Σερβία και Ουγγαρία. Τον αγαπάει ο κόσμος στην Ελλάδα, θα είναι καλό για τους οπαδούς που θα τον δουν. Και στην Παρτιζάν έχει τη δική του ιστορία, δεν μπορώ να σας πω τι μας είπε, είναι μυστικό που θα το κρατήσουμε για εμάς (σ.σ. γέλια). Η ατμόσφαιρα ξέρω πως θα είναι καυτή, υπάρχει ένα πανό για τη Μακεδονία που είναι προκλητικό αλλά εγώ είμαι αθλητής και δεν ασχολούμαι με αυτά. Εγώ έρχομαι για να παίξω ποδόσφαιρο, δεν ασχολούμαι με την πολιτική».

-Γνωρίζεις για τη δυναμική του ΠΑΟΚ και πως έχει ισχυρό μεγαλομέτοχο τον Ιβάν Σαββίδη;

«Ναι τον ξέρω, δεν γνωριζόμαστε προσωπικά αλλά έχω ακούσει για αυτόν. Είχα δει και το περιστατικό την περσινή χρονιά με την είσοδό του στο γήπεδο με το όπλο».

-Έχεις περάσει στη θητεία σου από τον Ρουμανία και τη Βιτορούλ. Γνωρίζεις τον προπονητή του ΠΑΟΚ, τον Ραζβάν Λουτσέσκου;

«Τον γνωρίζω, έχει καλό όνομα στη Ρουμανία. Είναι ένας καλός προπονητής που κάνει πολύ καλή δουλειά στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ