Μπίσεσβαρ: «Είναι όμορφο να κερδίζεις και να τους βλέπεις όλους να χαμογελούν»

Μπίσεσβαρ: «Είναι όμορφο να κερδίζεις και να τους βλέπεις όλους να χαμογελούν»

Ο Ολλανδός μέσος του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως η ομάδα του είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει του αγώνα με την Βίντι

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Βίντι, με τον Ολλανδό μέσο να επισημαίνει πως ο δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπίσεσβαρ:


Για τη «μάχη» της πρόκρισης:
«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε κάνει μεγάλες νίκες και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν τελειώνει τίποτα, εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στον όμιλο. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είχαμε δύσκολα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν, αλλά δείχνουμε ότι η ομάδα μεγαλώνει συνεχώς. Θέλουμε να πάμε έτσι μέχρι και το τέλος της φάσης των ομίλων».

Για το αν περιμένει να πετύχει γκολ αύριο: «Είναι κάτι που το συζητούσα και με τη σύζυγο μου. Έχω παίξει αρκετά παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ  αλλά δεν έχω καταφέρει να σκοράρω. Έχω δώσει ασίστ πάντως… Σίγουρα θα ήθελα να σκοράρω, θα ήταν πολύ ωραίο».

Για το αμάξι του και το αν είναι πλέον καθαρό, μετά το στοίχημα με τον Γιώργο Σαββίδη:«Σε γενικές γραμμές είναι καθαρό, λίγο οι ζάντες έχουν θέμα, αλλά είναι το πιο δύσκολο κομμάτι αυτό. Είναι πάντως πολύ ωραίο να βλέπεις τον γιο του προέδρου, να κάνει κάτι τέτοιο».

Για το σερί της ομάδας: «Είναι όμορφο να κερδίζεις και να τους βλέπεις όλους να χαμογελούν. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, για να ενισχύεται η αυτοπεποίθηση μας. Η δύναμη αυτής της ομάδας, είναι αυτό που είπε ο προπονητής, ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Είναι σημαντικό και νομίζω αυτό είναι το μυστικό αυτής της ομάδας».

Για το συμβόλαιο του και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Εγώ αισθάνομαι πολύ καλά εδώ, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος κι εγώ και η οικογένεια μου. Έχω σήμερα μαζί μου εδώ και τον γιο μου και το απολαμβάνουμε όλοι μαζί. Το πιο σημαντικό για μένα, είναι να παίζω και να βοηθάω την ομάδα τώρα και οι συζητήσεις με την ομάδα θα έρθουν μετά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ