Ο Λουτσέσκου χτυπάει τη Βίντι με rotation

Ο Λουτσέσκου χτυπάει τη Βίντι με rotation

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με πέντε αλλαγές σε σχέση με το ματς απέναντι στον Άρη

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε (25/10) στην Τούμπα (στις 22:00) τη Βίντι και θέλει να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους «32» του Europa League.

Οι Ούγγροι ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για να παίξουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές γνώρισαν ισάριθμες ήττες.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για σήμερα τον τραυματία Μαουρίσιο, αλλά και τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για να πάρει ανάσες.

Ο Ρουμάνος αναμένεται να κάνει εκτεταμένο rotation καθώς προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει πέντε διαφορετικούς παίκτες στην 11άδα σε σχέση με το βασικό σχήμα που ξεκίνησε στο Χαριλάου.

Οι Τόσκα (αριστερά στην άμυνα), Σάκχοφ (στη μεσαία γραμμή), Ελ Καντουρί (αριστερά στην επίθεση), Λημνιός (δεξιά στην επίθεση) και Καρέλης (στην κορυφή της επίθεσης) προορίζονται για τις θέσεις των Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά και Πρίγιοβιτς.

Οι άλλοι έξι της 11άδας θα είναι ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Μάτος και κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Βαρέλα με τον Κρέσπο, στα χαφ θα παίξει και ο Κάνιας και πιο μπροστά ο Πέλκας.

Η Βίντι αναμένεται να ξεκινήσει με τον Κόβακσικ κάτω από τα δοκάρια, οι Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους και Στοπίρα θα είναι στην άμυνα, οι Νέγκο, Χάτζιτς και Νικολόφ στα χαφ, οι Χούσζτι και Μιλάνοφ στις πτέρυγες της επίθεσης και ο Σκέποβιτς στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ