Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού: Εκπληξη με Ναουέλ και… 8 αλλαγές!

Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού: Εκπληξη με Ναουέλ και… 8 αλλαγές!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε πριν από λίγο την 11άδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Ντουντελάνζ. Οι Πειραιώτες έχουν 8 αλλαγές σε σχέση με τον ματς κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ βασικός ξεκινάει ο Ναουέλ.

Ο στόχος του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντουντελάνζ είναι ένας και ξεκάθαρος: Νίκη. Κάθε άλλο αποτέλεσμα δεν θα είναι αποδεκτό και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά εντός ομάδας. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει στο δύο στα δύο στις αναμετρήσεις με την ομάδα από το Λουξεμβούργο, ώστε να φτάσει τους 7 βαθμούς στον όμιλο και να μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης στους «32» του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προβληματίστηκε αρκετά αυτές τις ημέρες για την 11άδα της αναμέτρησης με την Ντουντελάνζ και πριν από λίγο επιβεβαίωσε τις σκέψεις του για πλήθος αλλαγών, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς, μόνο τρεις ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο και για το παιχνίδι με τους Λουξεμβούργιους: Οι Καμαρά, Ποντένσε και Γκερέρο.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος τεχνικός αποφάσισε να ξεκινήσει με τον Ζοσέ κάτω από τα δοκάρια, ενώ μπροστά του θα πάρουν θέση οι Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρης.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης επιστρέφει στην 11άδα (και γενικά σε παιχνίδι) του Ολυμπιακού μετά τις 30 Σεπτεμβρίου και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και όπως προαναφέραμε θα έχει στο πλευρό του τον Μάντι Καμαρά.

Μπροστά τους, σε θέση επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ήταν τιμωρημένος κόντρα στον ΟΦΗ, δεξιά θα πάρει θέση ο Ποντένσε, ενώ για το αριστερό άκρο της επίθεσης ο Μαρτίνς έκανε την έκπληξη και επέλεξε τον Ναουέλ και όχι τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που δοκίμαζε όλες αυτές τις ημέρες. Με τον Γκερέρο να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Αναλυτικά η 11άδα αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναουέλ και Γκερέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ