Δίπλα στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Δίπλα στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ταξίδεψε στο Λουξεμβούργο και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Ντουντελάνζ για το Europa League.

Στο πλευρό του Πέδρο Μαρτίνς και των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στάθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών ταξίδεψε στο Λουξεμβούργο και παρακολούθησε από κοντά τη μάχη των Ερυθρόλευκων με την ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την παρουσία του στο γήπεδο απέδειξε έμπρακτα τη στήριξή του, όπως έκανε και στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μίλαν. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για άλλη μια φορά στάθηκε δίπλα στην ομάδα και είδε τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να φτάνουν στην πολυπόθητη νίκη.

Υπενθυμίζουμε ότι στο «Ζοσί Μπαρτέλ», όπου διεξήχθη η αποψινή αναμέτρηση, βρέθηκαν επίσης 1.500 οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι έδωσαν «ερυθρόλευκο» χρώμα στις εξέδρες και έδωσαν ώθηση στην αγαπημένη τους ομάδα. Οι Ερυθρόλευκοι στα πρώτα δύο παιχνίδια είχαν απολογισμό μία ήττα και μία ισοπαλία και στο Λουξεμβούργο πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ