Tα Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-Βίντι

Tα Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-Βίντι

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την αναμέτρηση με την Βίντι παρουσίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν την σέντρα στο γήπεδο της Τούμπας για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Διαβάστε τα Facts & Figures σχετικά με, την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα σε oυγγρικές ομάδες, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα που ετοίμασε η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

#H Ντεμπρετσένι είναι η μοναδική ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ από την Ουγγαρία, το 2003-04 για το Κύπελλο UEFA, όπου αποκλείστηκε έπειτα από δύο ισοπαλίες. Το 1-1 της Τούμπας (17’ Καραδήμος – 24’ Μπάιζατ) ακολούθησε το 0-0 εκτός έδρας που έδωσε την πρόκριση στην Ντεμπρετσένι χάρη στο εκτός έδρας γκολ.

#Ο ΠΑΟΚ εκείνη τη σεζόν είχε αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο εκείνης της σεζόν την Λιν από τη Νορβηγία, όπου κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ της ήττας στην Τούμπα με 1-0 (39’ Σίγκουρντσον) και να επικρατήσει με 3-0 (52’ Γιασουμής, 56’ Κούτσης, 59’ Βόκολος) εκτός έδρας και να πάρει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο.

#Η αναμέτρηση με την Βίντι είναι η 20η εντός έδρας για τον ΠΑΟΚ σε παιχνίδια για τους ομίλους του Europa League. Στα προηγούμενα 19 μετρά επτά νίκες, οκτώ ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με συντελεστή γκολ 23-15. Η ευρύτερη νίκη ήταν με την Ντιναμό Μινσκ με 6-1 την σεζόν 2014-15.

#Στις τρεις πρώτες συμμετοχές του στους ομίλους του Europa League ο ΠΑΟΚ κράτησε το αήττητο στο γήπεδο της Τούμπας με συντελεστή πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες, με την πρώτη ήττα να έρχεται από την Φιορεντίνα το 2014-15 με 1-0 στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου εκείνη τη σεζόν. Το 2015-16 σημειώθηκαν τρεις εντός έδρας ισοπαλίες στα ματς του ομίλου, ενώ το 2016-17 είχε και τα τρία αποτελέσματα, με μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ