Τραυματίστηκε ο Γκερέρο, ανησυχία στον Ολυμπιακό (vid+pics)

Τραυματίστηκε ο Γκερέρο, ανησυχία στον Ολυμπιακό (vid+pics)

Ο Ισπανός τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στους συμπαίκτες του και στο 18’ έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ατυχος στάθηκε ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στο 16’ ο Ισπανός επιθετικός στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στους συμπαίκτες του άπλωσε το πόδι του και τραυματίστηκε. Αμέσως το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού έτρεξε πάνω από τον Γκερέρο και του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, αλλά ο Ιβηρας στράικερ δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει το παιχνίδι. Στο 18’ ο Μαρτίνς προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, βάζοντας τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στη θέση του 28χρονου φορ, ο οποίος έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια.

Ο τραυματισμός του Γκερέρο προκαλεί έντονη ανησυχία και μεγάλο προβληματισμό στον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο προπονητές και τους υπόλοιπους Ερυθρόλευκους να περιμένουν με αγωνία να μάθουν το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Ισπανός επιθετικός.

Δείτε το βίντεο:

Και τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ