Ο Βίκτορ Ορμπαν (πρωθυπουργός Ουγγαρίας) στα επίσημα της Τούμπας (pics)

Ο Βίκτορ Ορμπαν (πρωθυπουργός Ουγγαρίας) στα επίσημα της Τούμπας (pics)

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπαν, πήρε θέση στα επίσημα της Τούμπας και παρακολουθεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την αγαπημένη του Βίντι.

Είναι φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου, αλλά και της Βίντι. Και το επιβεβαίωσε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Ο λόγος, βεβαίως, για τον ακροδεξιό πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπαν, ο οποίος ταξίδεψε αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ουγγρική ομάδα!

Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός, γνωστός για τις ακροδεξιές, ρατσιστικές θέσεις του, συνδέεται με στενή φιλία με τον ιδιοκτήτη της Βίντι, Ιστβάν Γκάρασι, με τον οποίο βρίσκονται παρέα στα επίσημα της Τούμπας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ορμπαν ταξιδεύει εκτός Ουγγαρίας για να παρακολουθήσει τη Βίντι, ωστόσο αυτή τη φορά το έκανε χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν. Με την ουγγρική πρεσβεία να μην επιβεβαιώνει έως την τελευταία στιγμή την επίσκεψή του.

Οπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, όταν τελικά έγινε γνωστό ότι ο Ορμπαν θα έδινε το παρών στην αναμέτρηση της Τούμπας, οι αστυνομικές αρχές έκαναν έλεγχο σε κάθε πιθαμή του γηπέδου, ακόμη και στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη, για να σιγουρευτούν ότι δεν υπήρχε τίποτε ύποπτο.

Ο Όρμπαν ταξίδεψε από την Βουδαπέστη, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ουγγρικής ομοσπονδίας, αλλά και τον πρόεδρο της Βίντι με απόλυτη μυστικότητα. Είναι πρώτη φορά στα χρονιά που ξένος πρωθυπουργός επισκέπτεται το γήπεδο της Τούμπας για να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Στη σουίτα που έχει τοποθετηθεί ο Όρμπαν υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη και δεν επιτρέπει σε κανέναν να πλησιάσει στον χώρο όπου βρίσκεται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ – ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ