Πέδρο Μαρτίνς: «Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας μας έδωσαν τη νίκη»

Πέδρο Μαρτίνς: «Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας μας έδωσαν τη νίκη»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του και μίλησε για ένα σενάριο που είχε ξαναδεί πολλές φορές, αλλά το οποίο είχε διαφορετικό τέλος αυτή τη φορά.

Η ανακούφιση του Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντουντελάνζ ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές του να δημιουργούν ένα τσουβάλι ευκαιρίες (27), είδε να αστοχούν με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο, αλλά εν τέλει είδε τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Κώστα Φορτούνη να βάζουν τέλος στην αγωνία του. Αναφέροντας ότι η προσωπικότητα της ομάδας του ήταν αυτή που έδωσε την απολύτως δίκαιη νίκη στον Ολυμπιακό.

Στην προσωπικότητα του Ολυμπιακού στάθηκε και στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, αναφέροντας ότι η ομάδα του κατάφερε αυτή τη φορά να πάρει ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, αλλάζοντας το κλίμα, αλλά και βάζοντας τέλος στην κακοδαιμονία.

Αναλυτικά, είπε: «Το σημερινό ήταν ένα από τα παιχνίδια που έχουμε ξαναζήσει. Ένα από τα καλά παιχνίδια που κάναμε αλλά χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Σίγουρα αξίζαμε περισσότερα γκολ αλλά σημασία έχει ότι είχαμε την προσωπικότητα για να πάρουμε το ματς. Αυτό ήταν το κλειδί, η προσωπικότητά μας, η επιμονή και ο χαρακτήρας του να παλεύουμε πάντα ως το τέλος. Έτσι, ήμασταν καλύτεροι σε όλα τα σημεία του αγώνα από τον αντίπαλο που ήταν καλά οργανωμένος και μας δυσκόλεψε πολύ. Όμως είχαμε τον χαρακτήρα που έπρεπε και τη συγκέντρωση ως το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ