Τοροσίδης: «Ηταν ξέσπασμα για τα άσχημα αποτελέσματα»

Τοροσίδης: «Ηταν ξέσπασμα για τα άσχημα αποτελέσματα»

Ο Βασίλης Τοροσίδης εξήγησε στους έξαλλους πανηγυρισμούς του ιδίου και των συμπαικτών του, ενώ ο Μπουχαλάκης μίλησε για «αποδείξεις».

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ήταν αναντίστοιχα με την εικόνα που παρουσίαζε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο, έως το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Η νίκη επί της Ντουντελάνζ πέραν του ότι «έσπασε» ένα αρνητικό σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη, αλλάζει την ψυχολογία της ομάδας. Με τον Βασίλη Τοροσίδη, τον… λυτρωτή των Πειραιωτών, να εξηγεί το… ξέσπασμα στους πανηγυρισμούς από όλη την ομάδα.

«Ήταν ένα ξέσπασμα για εμάς σήμερα, ειδικά μετά τα τελευταία αποτελέσματα», ανέφερε αρχικά στην Cosmote Tv ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, για να συμπληρώσει: «Και με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ δικαιούμασταν τη νίκη και μας πήρε από κάτω αφού δεν τα καταφέραμε. Όταν έχεις τις ευκαιρίες και δεν σκοράρεις αυτό είναι λογικό. Κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικό. Δεν με νοιάζει καν που σκόραρα, με νοιάζει που κερδίσαμε, μόνο αυτό μετράει».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που επέστρεψε στην 11άδα του Ολυμπιακού μετά από σχεδόν έναν μήνα, έκανε λόγο για μια νίκη που ο Ολυμπιακός άξιζε και ήθελε πολύ: «Μπήκαμε από το πρώτο λεπτό να πάρουμε τη νίκη. Δεν παίξαμε καλά στο τελευταίο παιχνίδι και θέλαμε να αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Δεν το καταφέραμε με τον εύκολο τρόπο. Τελικά σκοράραμε και δεν αφήσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο μας. Πήραμε μία νίκη που την αξίζαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ