Τσέλσι – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3-1 (vid)

Τσέλσι – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3-1 (vid)

Οι Μπλε με χατ-τρικ του Λόφτους Τσικ επικράτησαν με 3-1 των Λευκορώσων και ουσιαστικά «σφράγισαν» από απόψε την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Europa League.

Με τον Λόφτους Τσικ σε μεγάλα κέφια η Τσέλσι επικράτησε εύκολα στο Στάμφορντ Μπριτζ της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 3-1, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ουσιαστικά «σφράγισε» από απόψε την πρόκρισή της στους «32» της διοργάνωσης. Οι Μπλε του Μαουρίτσιο Σάρι με τη νίκη επί των Λευκορώσων έφτασαν τους 9 πόντους, ενώ ΠΑΟΚ, ΜΠΑΤΕ και Βίντι ακολουθούν με 3 πόντους έκαστος.

Ο Ιταλός προπονητής στο αποψινό παιχνίδι είδε τον Λόφτους Τσικ να… σολάρει και να σκοράρει τρία γκολ! Στο 2’ ο Ζαπακόστα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο νεαρός μεσοεπιθετικός με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Εξι λεπτά αργότερα ο 22χρονος έκανε το 2-0, μετά το κόρνερ του Γουίλιαν, ενώ στο 53’ ξαναχτύπησε και ολοκλήρωσε το χατ-τρικ. Η μπάλα στρώθηκε μπροστά του και με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Σκερμπίτσκι για το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 79’ σε 3-1 με τον Αλεξέι Ρίος.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Η βαθμολογία 

1. Τσέλσι 9 (5-1)
2. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3 (4-7)
3. ΠΑΟΚ 3 (4-4)
4. Βίντι 3 (2-3)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (8/11): 

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Τσέλσι (19:55)
Βίντι-ΠΑΟΚ (19:55)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ