Νίκολιτς : «Ούτε ευκαιρία ο ΠΑΟΚ»

Νίκολιτς : «Ούτε ευκαιρία ο ΠΑΟΚ»

Ο Νίκολιτς απέδωσε τη σπουδαία νίκη της Βίντι στην άμυνα και δήλωσε πίστη για θετικό αποτέλεσμα επί του ΠΑΟΚ και μέσα στην Ουγγαρία.

Ο Μάρκο Νίκολιτς στάθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της Βίντι απέναντι στον ΠΑΟΚ, λέγοντας ωστόσο οτι ο δικέφαλος διαθέτει ποιοτικότερη ομάδας από τους Ούγγρους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μου. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και είχαμε καλή πειθαρχία. Καταφέραμε να κρατήσουμε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, χωρίς ευκαιρία. Θα ήθελα να συγχαρώ τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Δεν είμαι χαρούμενος για τον ΠΑΟΚ και το λέω αυτό για τους δεσμούς που έχω με την ομάδα.

Είμαι χαρούμενος, όμως, με την ομάδα μου και το αποτέλεσμα που πήραμε. Το ενδιαφέρον είναι ότι έχουμε μια ομάδα με εννιά βαθμούς και τρεις που ισόβαθμους, οπότε έχει ενδιαφέρον τι θα γίνει στη συνέχεια», ανέφερε αρχικά.

Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: «Δεν τους είπα κάτι ιδιαίτερο. Επέμενα στο γεγονός ότι το ματς δεν έχει ολοκληρωθεί και θα πρέπει να διατηρήσουμε το υπέρ μας προβάδισμα».

Για το αν περίμενε αυτή την εικόνα από τον ΠΑΟΚ: «Όπως ανέφερα και χθες ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Κάποιοι από τους βασικούς του παίκτες έλειπαν στο ξεκίνημα και αυτό διευκόλυνε την κατάσταση για εμάς. Ήμασταν πολύ συμπαγής και καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.

Σε δύο εβδομάδες, θα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο ΠΑΟΚ μας διάβασε καλά, γνωρίζει τον τρόπο που παίζουμε. Έχει καλύτερη ποιότητα από εμάς. Εγώ όμως πιστεύω στην ομάδα μου και περιμένω το καλύτερο από αυτούς».

Για την απόδοση της ομάδας του: «Αυτή τη στιγμή η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας. Δεν μπορούμε να μιλάμε σα να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, όταν οι αγωνιστικές είναι σε εξέλιξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ