Αρνητικό ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ: 3η σερί εντός έδρας ήττα (vids)

Αρνητικό ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ: 3η σερί εντός έδρας ήττα (vids)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ χάνει τρία σερί ευρωπαϊκά παιχνίδια στην Τούμπα!

Μπορεί στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, η Τούμπα να αποτελεί «απόρθητο» φρούριο για τον ΠΑΟΚ, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στους αγώνες του για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μετά και την ήττα του από την Βίντι το βράδυ της Πέμπτης (2-0), ο Δικέφαλος του Βορρά σημείωσε ιστορικό αρνητικό ρεκόρ, αφού για πρώτη φορά στην Ιστορία του χάνει τρία διαδοχικά ευρωπαϊκά παιχνίδια στην έδρα του.

Η αρχή έγινε στα προκριματικά του Champions League με την Μπενφίκα (4-1), στη συνέχεια η Τσέλσι ήταν εκείνη που έφυγε με το «διπλό» από την Τούμπα (1-0), για να έρθει η Βίντι να προστεθεί στις προαναφερθείσες, αποχωρώντας από τη Θεσσαλονίκη με το τρίποντο της νίκης (2-0). Έως τώρα, ποτέ στο παρελθόν δεν είχε χάσει περισσότερα από δύο ματς. Στο… ευρωπαϊκό του πρόγραμμα ακολουθούν δύο παιχνίδια εκτός των τειχών, έτσι θα προσπαθήσει να ξορκίσει το κακό, στην 6η αγωνιστική του Europa League, όταν και θα υποδεχτεί την ΜΠΑΤΕ.

Τέλος Αυγούστου, ο ΠΑΟΚ με σύμμαχο την ισοπαλία στην Πορτογαλία, υποδέχτηκε την Μπενφίκα με στόχο τα… αστέρια. Οι Πορτογάλοι όμως έκαναν επίδειξη δύναμης μέσα στην Τούμπα, διέσυραν τους Θεσσαλονικείς με 4-1 και έτσι τα σχέδια για ένα ταξίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση προσέκρουσαν σε μια ζοφερή πραγματικότητα. Εκείνο το παιχνίδι μάλιστα ήταν σκέτος εφιάλτης για τον Κυπελλούχο Ελλάδας, διότι ενώ προηγήθηκε, στη συνέχεια οι Λουζιτανοί με τρία γκολ μέχρι το τέλος του 45λεπτου (20΄ Ζαρντέλ, 26΄πεν. Σάλβιο και 39΄ Πίζι) έκαναν εμφατική ανατροπή (1-3) ενώ στο 49΄ ο Σάλβιο με νέο πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-4!

Μετά από ένα μήνα, ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του Europa Leagueμ υποδέχθηκε την σαφώς ανώτερη Τσέλσι στο «σπίτι» του, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο καθόλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα και μοιραία ηττήθηκε με το τιμητικό 1-0 από τους Μπλε του Λονδίνου. «Δράστης» για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ήταν ο Γουίλιαν που σκόραρε μόλις στο 7ο λεπτό. Εκείνη ήταν η δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα του Δικέφαλου του Βορρά, κόντρα όμως σε έναν αντίπαλο με μεγαλύτερη δυναμική.

https://www.youtube.com/watch?v=kL_om8DfnkE

Το… κακό τρίτωσε το βράδυ της Πέμπτης (25/10), με τη Βίντι να «πατάει» την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μέσα στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League χάρη στα τέρματα των Χούστι και Στοπίρα. Οι Ούγγροι παρουσιάστηκαν πιο υποψιασμένοι και πιο διαβασμένοι από τους Θεσσαλονικείς που βρέθηκαν σε πολύ κακή βραδιά και «λύγισαν» μπροστά στην αποτελεσματικότητα του αντιπάλου τους χάνοντας σπουδαία ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση.

https://www.youtube.com/watch?v=r2PbdJuHLOE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ