Λουτσέσκου: «Παίξαμε πολύ άσχημα, η προσέγγιση μας ήταν λάθος»

Λουτσέσκου: «Παίξαμε πολύ άσχημα, η προσέγγιση μας ήταν λάθος»

Ο Ρουμάνος τεχνικός παραδέχθηκε οτι ο ΠΑΟΚ στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων κι έτσι ηττήθηκε δικαίως από τη Βίντι στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Βίντι μετά το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και είπε ότι απόψε η ομάδα του δεν είχε απαντήσεις.

«Όλο το παιχνίδι δεν πήγε καλά σήμερα. Δεν είχαμε την ίδια προσέγγιση, όπως είχαμε μέχρι σήμερα. Δεν είχαμε ένταση. Δεχτήκαμε γρήγορο γκολ και δεν βρήκαμε απαντήσεις», είπε στις πρώτες δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς ο Ρουμάνος.

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Ρουμάνους είπε:

«Δεν υπάρχουν πολλά να αναλύσουμε, παίξαμε πολύ άσχημα. Η προσέγγισή μας ήταν λάθος και δεν μπορέσαμε να έχουμε μια κανονική παρουσία με φυσιολογικές αντιδράσεις στο παιχνίδι μας. Πιθανώς να είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι κι αυτό είναι δική μου ευθύνη γιατί δεν κατάφερα να στείλω το κατάλληλο μήνυμα στους παίκτες μου».

Για το αν μετά το την εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βίντι σκέφτεται να διαχειριστεί με διαφορετικό τρόπο το ροτέισον:

«Είχαμε κάποια μικρά προβλήματα με τον Βιεϊρίνια μετά τον αγώνα με τον Άρη. Αρχικά σκεφτόμουν να αλλάξω τον Μάτος, όμως μετά από τον αγώνα με τον Άρη, στραφήκαμε σε αυτή τη λύση. Για τους κεντρικούς αμυντικούς δεν μπορώ να πω το ίδιο. Ήταν φανταστικοί ως τώρα και είναι λογικό να εμφανιστεί ένα λάθος σε μια σειρά αγώνων. Ήταν η μόνη επιλογή η χρησιμοποίησή τους, γιατί η Βίντι αμύνεται πολύ καλά από τη μέση και μπροστά. Δεν πρέπει να μένουμε σε έναν παίκτη, ήταν συνολικά κακή εικόνα, αλλά η ευθύνη είναι δική μου για την προσέγγισή μας στον αγώνα με τη Βίντι».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί:

«Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, είμαι πολύ σίγουρος ότι οι μπαταρίες γεμίζουν πάλι, στο παιχνίδι της Δευτέρας (29/10) θα κερδίσουμε το παιχνίδι με πολύ καλύτερη ενέργεια και αντιδράσεις».

Για την εικόνα του Καρέλη:

«Είναι απίθανο για τον Πρίγιοβιτς να παίξει όλα τα παιχνίδια κι από όλα όσα έχουμε παίξει, τα επόμενα τρία είναι τα πιο σημαντικά. Όσον αφορά τον Καρέλη, είμαι ικανοποιημένος από την προσαρμογή του. Όλη η ομάδα δεν αντέδρασε σωστά και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε όπως σε άλλες περιπτώσεις. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να βρούμε τις κατάλληλες πάσες στα τελευταία 25 μέτρα του γηπέδου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν θα πω, ότι υπήρξε αναρχία αλλά μια παρόμοια κατάσταση, κάτι που οφείλεται κυρίως στην πνευματική κατάσταση.

Είναι δική μου ευθύνη πιθανώς, θα έπρεπε να πω κάτι διαφορετικό για την επικινδυνότητα της Βίντι. Δεν είναι δίκαιο να μιλήσουμε άσχημα για κάποιον παίκτη, μιας και οι αλλαγές ήταν στο ίδιο επίπεδο. Ξέρω ότι μετά από ένα διάστημα με καλά αποτελέσματα, μπορεί να υπάρξει μπλακ άουτ σε έναν αγώνα. Επίσης ξέρω ότι οι δυνατές ομάδες και οι δυνατοί παίκτες γεμίζουν ενέργειά τους μετά από τέτοια παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ