Κάνιας: «Θα πάμε στην Ουγγαρία για την πρόκριση»

Κάνιας: «Θα πάμε στην Ουγγαρία για την πρόκριση»

Ο Χοσέ Κάνιας, στάθηκε στο γεγονός ότι η Βίντι στις δύο φάσεις που έκανε ευτύχησε να πετύχει ανάλογα τέρματα. Ενώ ανέφερε πως θα πάνε στην Ουγγαρία για την πρόκριση.

Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Βίντι, λέγοντας αρχικά τα εξής: «Ξεκινήσαμε καλά μεταφέραμε καλά τη μπάλα είχαμε ευκαιρίες. Ο αντίπαλος από ένα πλάγιο έβαλε γκολ και λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο πέτυχε και δεύτερο γκολ.Είχαν δύο ευκαιρίες και μπόρεσαν να πετύχουν δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολύ αλλά ήταν αρκετά δύσκολο να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Για τον εάν πιστεύει πως μπορεί να προκριθεί ο ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, υπάρχουν ακόμα τρία παιχνίδια και θα πάμε να παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε»

Για το τι κρατάει ο ΠΑΟΚ από την σημερινή αναμέτρηση: «Κρατάμε την νοοτροπία και το ίδιο αγωνιστικό προφίλ που έχουμε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε πάντα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να κερδίσουμε στην Ουγγαρία παρότι θα είναι ένα δύσκολο ματς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ