Αποθέωση Ολυμπιακού από Ντουντελάνζ: «Ήταν πολύ σκληρό, υποφέραμε…»

Αποθέωση Ολυμπιακού από Ντουντελάνζ: «Ήταν πολύ σκληρό, υποφέραμε…»

Ο προπονητής και οι παίκτες της Ντουντελάνζ αποθέωσαν την ποιότητα και την αξία του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο για την τρίτη αγωνιστική του Europa League και πέτυχε την πρώτη του νίκη στον όμιλο. Οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν μια πιο άνετη νίκη. Τελικά ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν ο άνθρωπος που «ξεκλείδωσε» το ματς για τους Πειραιώτες στο 66ο λεπτό, ενώ στο 81′ ο Ολυμπιακός καθάρισε το ματς με το αυτογκόλ του Γιορντάνοφ, με αποτέλεσμα να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Λουξεμβούργο, ο προπονητής και οι παίκτες της Ντουντελάνζ αποθέωσαν την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς για το ποδόσφαιρο που έπαιξε και το γεγονός ότι κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Ο τεχνικός της ομάδας από το Λουξεμβούργο, Ντίνο Τοπμέλερ μίλησε για την ανωτερότητα των ερυθρόλευκων, ενώ και οι Μίλαν Μπίσεβατς, Κλεμέντ Κουτουριέ και Λάντρι Μπονεφουά στάθηκαν στην ποιότητα και την εμπειρία των Πειραιωτών, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Ντουντελάνζ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην ανάλυση του παιχνιδιού τους, σκεφτήκαμε ότι αν παίζαμε 3-5-2 θα τους δημιουργούσαμε προβλήματα. Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα με το σύστημα εμείς για 20-25 λεπτά αλλά μετά δούλεψε καλύτερα. Μετανιώνω που δεχτήκαμε γκολ από κόρνερ επειδή μέχρι τότε η άμυνα μας ήταν καλή».

Στη συνέχεια ο Μίλαν Μπίσεβατς τόνισε: «Πριν από αυτό το παιχνίδι πιστεύαμε πως μπορούσαμε να πάρουμε έστω έναν βαθμό. Αλλά ο Ολυμπιακός έπαιξε καλή μπάλα, έδωσε καλό ρυθμό στο παιχνίδι και πολύ κίνηση. Βρήκε τον εαυτό του εδώ ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα. Σε αυτό το επίπεδο, μικρά λάθη τα πληρώνεις πολύ ακριβά. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Μαζεύουμε εμπειρίες».

Ο Κλεμέντ Κουτουριέ ανέφερε για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ήταν πολύ δύσκολο. Υποφέραμε, ο Λάντρι μας κράτησε λίγο στο παιχνίδι με τις αποκρούσεις του. Είχαμε πρόβλημα στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου, δοκιμάσαμε μια αλλαγή τακτικά, η οποία δεν μας βγήκε. Επιστρέψαμε σε κάτι που γνωρίζαμε αλλά είδαμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από εμάς».

Τέλος ο τερματοφύλακας της ομάδας από το Λουξεμβούργο, Λάντρι Μπονεφουά δήλωσε: «Είναι απογοητευτικό, αυτό είναι το σίγουρο. Βάλαμε πολλή ενέργεια και δεν ανταμειφθήκαμε. Βέβαια γνωρίζαμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν μια καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος να συμμετέχει σε τέτοιες διοργανώσεις. Τώρα, πρέπει να μάθουμε γρήγορα από αυτά τα παιχνίδια και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάποιους βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ