Μπονεφουά: «Μπορούσε να λήξει 0-0 το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Μπονεφουά: «Μπορούσε να λήξει 0-0 το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Σίγουρος πως η Ντούντελανζ μπορούσε να αποσπάσει την ισοπαλία από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο «ήρωας του αγώνα», Λαντρί Μπονφουά

Ο τερματοφύλακας της Ντουντελάνζ, Λαντρί Μπονεφουά, μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Europa League, τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ, αλλά και τον επαναληπτικό αγώνα με τους Πειραιώτες.

Ο 35χρονος πορτιέρο πήρε τη θέση του τραυματία Τζο Φρίσινγκ στο αρχικό σχήμα και μετά από περίπου 5 μήνες απραξίας εντυπωσίασε στο παιχνίδι με τους «ερυθόλευκους.»

Αν και τελικά δεν κατάφερε να σώσει την ισοπαλία για την ομάδα του, ο Γάλλος τερματοφύλακας γλύτωσε την ομάδα του από μια πολύ βαριά ήττα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμφάνιση του κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος, έκανα μια πολύ καλή εμφάνιση. Ωστόσο την ίδια στιγμή είμαι και εκνευρισμένος. Δεχτήκαμε γκολ τα οποία μπορούσαμε να αποφύγουμε. Αν και ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο παιχνίδι, η αναμέτρηση θα μπορούσε να είχε λήξει 0-0. Δεν είναι ωραίο να χάνουμε, ακόμα και όταν είμαστε καλοί.»

Για την ευκαιρία που του δόθηκε με τους ερυθρόλευκους: «Είμαι ευχαριστημένος που τελικά πήρα την ευκαιρία μου. Ο προπονητής μου μου έλεγε να είμαι υπομονετικός μέχρι τη μέρα που θα έχω επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο. Αυτή η μέρα ήταν η χθεσινή και μπορώ να πω πως… δεν ήμουν κακός.»

Για το ποια απόκρουσή του του άρεσε περισσότερο: Η πιο δύσκολη νομίζω πως ήταν η πρώτη (η κεφαλιά του Γκερέρο στο 13′), καθώς ήταν και αυτή που με έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι. Ήταν πολύ δύσκολη επειδή ο χρόνος αντίδρασης που είχα ήταν πολύ μικρός.»

Για τος άμεσους στόχους του: «Στο βάθος υπάρχει ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό. Στόχος μου είναι να μπορέσω να παίξω και στο παιχνίδι της Αθήνας».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ