
Οι Ερυθρόλευκοι αναχωρούν για τη Μασσαλία, όπου το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσουν την Μαρσέιγ (15/10, 22:00) για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν, με τον Ολυμπιακό να έχει στρέψει πλέον το βλέμμα του στον αγώνα της Πέμπτης με την Μαρσέιγ στο Βέλοντρομ (15/10, 22:00), για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Οι Ερυθρόλευκοι χθες το βράδυ ολοκλήρωσαν την εν Ελλάδι προετοιμασία τους για την αναμέτρηση στη Γαλλία και σήμερα το πρωί ταξιδεύουν για τη Μασσαλία, όπου θα ψάξουν το 2Χ2 στη φετινή διοργάνωση.
Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Μπέιλι, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Αντίθετα, συμπεριελήφθησαν ο νεαρός μέσος Φίλης, ο 19χρονος τερματοφύλακας της Β’ ομάδας, Γεωργακόπουλος, αλλά και ο Φορτούνης που επέστρεψε μετά την τιμωρία του.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ορτέγκα, Στουρνάρας, Γεωργακόπουλος, Σάλιακας, Σμαΐλοβιτς, Πιρόλα, Κάρμο, Πέντερσεν, Ρέτσος, Μπρούνο, Τικνιτζιάν, Φορτούνης, Σα, Μάρτινς, Πουέρτα, Φρόιλερ, Τσικίνιο, Έσε, Φίλης, Γιάρεμτσουκ, Σίλβα, Γκονσάλες
Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση:




















