Οι σκέψεις του Μαρτίνς για Ντουντελάνζ και Παναθηναϊκό

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για Ντουντελάνζ και Παναθηναϊκό

Ο Πορτογάλος σχεδιάζει τα πλάνα του για το ματς της Πέμπτης έχοντας βέβαια στο μυαλό και το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στο τριφύλλι. Η διαχείριση των δύο αγώνων από τον τεχνικό του Ολυμπιακού και οι αλλαγές που σχεδιάζει ο Μαρτίνς

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η νίκη του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική. Οι ερυθρόλευκοι πήραν ένα μεγάλο τρίποντο σε δύσκολη έδρα κι αυτό άλλωστε έλεγαν όλοι στο Ρέντη το πρωί της Δευτέρας. Μαρτίνς και παίκτες στέκονταν στο πάθος που έβγαλαν οι ερυθρόλευκοι κόντρα στον Άρη αλλά είναι σίγουρο ότι ο προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Η αλήθεια μάλιστα είναι πως η ομάδα του Πειραιά έχει μπροστά της δύο πολύ σημαντικά ματς, ένα την Πέμπτη κόντρα στη Ντουντελάνζ για το Γιουρόπα Λιγκ κι ένα την Κυριακή εναντίον του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα. Και τα δύο ματς είναι κομβικά για τους πειραιώτες και στο μεγάλο λιμάνι σκέφτονται μόνο τη νίκη. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη ξεκινήσει τα πλάνα του για τις δύο αναμετρήσεις και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Πορτογάλος κόουτς των ερυθρόλευκων θα κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, στον αγώνα της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές εναντίον της Ντουντελάνζ, με τον Μαρτίνς να σκέφτεται την χρησιμοποίηση του Γιαννιώτη στα γκολπόστ και του Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας.  Αλλαγές θα υπάρξουν και στα στόπερ ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι σίγουρο ότι ο 48χρονος τεχνικός έχει πολλές επιλογές. Επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας σκοπεύει να κάνει αλλαγές και στα άκρα της επίθεσης, προκειμένου να δώσει ανάσες και σε παίκτες που έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος μέχρι στιγμής.

Το σίγουρο είναι ότι οι αποφάσεις του Μαρτίνς για την εντεκάδα με την οποία θα παίξει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη θα «δείξουν» πολλά και για τις σκέψεις του Πορτογάλου για το ντέρμπι του πρωταθλήματος απέναντι στους πράσινους. Ο 48χρονος τεχνικός έχει άλλωστε στα χέρια του ένα πλήρες και ποιοτικό ρόστερ που του δίνει την δυνατότητα να αναπροσαρμόζει τα πλάνα του ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιχνιδιού. Καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι η προπόνηση της Δευτέρας ήταν αφιερωμένη στην αποκατάσταση, μετά το παιχνίδι με τον Άρη και ο Μαρτίνς θα δείξει κάποια από τα πλάνα του για τον αγώνα της Πέμπτης, στην αυριανή προπόνηση των ερυθρόλευκων στο Ρέντη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θα μιλήσει αύριο στους παίκτες του για τα σημαντικά παιχνίδια που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι και θα ζητήσει προσοχή και συγκέντρωση προκειμένου η ομάδα του λιμανιού να πετύχει τους στόχους της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ