ΠΑΟΚ: Με τον κόσμο στο πλευρό του σε ένα «εχθρικό» γήπεδο

ΠΑΟΚ: Με τον κόσμο στο πλευρό του σε ένα «εχθρικό» γήπεδο

Περισσότερους από 1.200 φιλάθλους της ομάδας θα έχει στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Βίντι, σε μια έδρα που θα είναι «εχθρική» απέναντι στους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι (12:00) προορισμό τη Βουδαπέστη, προκειμένου το βράδυ της Πέμπτης να αντιμετωπίσει την Βίντι σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτηρισθεί τελικός. Σ’ αυτή την δύσκολη αναμέτρηση, ο Δικέφαλος, θα έχει στο πλευρό του περισσότερους από 1.200 φιλάθλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν σήμερα και αύριο από Ελλάδα και εξωτερικό. Όσοι βρεθούν στη Βουδαπέστη θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς τα μηνύματα που έρχονται από την ουγγρική πρωτεύουσα αναφέρουν πως η αστυνομία έχει κινητοποιηθεί για τον φόβο επεισοδίων.

Στο γήπεδο της Βίντι, χωρητικότητα 23.700 θεατών, ναι μεν δεν θα γεμίσει ασφυκτικά, αλλά θα έχει αρκετό κόσμο στις εξέδρες. Το κλίμα το οποίο θα συναντήσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης θα είναι εχθρικό. Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αντιδράσεις τους από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα. Στην Τούμπα έχουν συνειδητοποιήσει πως μετά την ήττα από την Βίντι στη Θεσσαλονίκη, αν θέλουν να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού, θα πρέπει να κερδίσουν την ουγγρική ομάδα μέσα στην έδρα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ