Με Μαουρίσιο και Πασχαλάκη, αλλά χωρίς Καρέλη η αποστολή του ΠΑΟΚ

Με Μαουρίσιο και Πασχαλάκη, αλλά χωρίς Καρέλη η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε τους Πασχαλάκη και Μαουρίσιο στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Βίντι (08/11, 19:55), ωστόσο άφησε εκτός τον Καρέλη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Ζοσέ Μαουρίσιο στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Βίντι (08/11, 19:55) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League, όχι όμως και τον Νίκο Καρέλη.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αντιμετώπιζε ορισμένες ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ήταν αμφίβολος, ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος επέστρεψε τη Δευτέρα (05/11) στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, μετά από σχεδόν ένα μήνα.

Παράλληλα στην αποστολή βρίσκεται ο Εβγέν Χατσερίντι, ο οποίος είχε μείνει εκτός το τελευταίο διάστημα. Εκτός από τον Καρέλη, στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν οι Στέλιος Κίτσιου, Στέλιος Μαλεζάς και Παναγιώτης Γλύκος.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδη, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ