«Ο σοβαρός ΠΑΟΚ δε θα έχει πρόβλημα να κερδίσει την Βίντι»

«Ο σοβαρός ΠΑΟΚ δε θα έχει πρόβλημα να κερδίσει την Βίντι»

Ο Παναγιώτης Κουρδάκης μίλησε για τη μάχη του Δικέφαλου με τη Βίντι στην Ουγγαρία

Ο Παναγιώτης Κουρδάκης είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Μετά τον Δικέφαλο, μεταξύ άλλων πέρασε από Ηρακλή και ΟΦΗ, αλλά πλέον ζει και εργάζεται στην Ουγγαρία τα τελευταία χρόνια και μίλησε στον «ARENA FM 89.4» για τη μάχη του ΠΑΟΚ με τη Βίντι για τον όμιλο του Europa League.

Για τη ζωή του στην Ουγγαρία και τους φίλους του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν για τον αγώνα με την Βίντι: «Έχω δυόμιση χρόνια που ζω στην Ουγγαρία, δουλεύω σε μια εταιρεία ως banking controller. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να έρθουν πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ εδώ, γιατί πρέπει να γίνεις μέλος στην Βίντι αν θες να κλείσεις εισιτήριο, πέραν αυτών που δόθηκαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Για τους στόχους της Βίντι και το γήπεδο της ομάδας: «Μόνο και μόνο που είναι στην Ευρώπη χαιρόντουσαν εδώ, όμως μετά το διπλό στην Τούμπα λένε πως μπορούν να περάσουν κιόλας. Νομίζω ότι ένας σοβαρός ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα να προκριθεί στην επόμενη φάση. Έχουν ένα πολύ μικρό γήπεδο και δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να παίζει εκεί. Είναι πολύ αυστηροί οι έλεγχοι εδώ για τους φιλάθλους, αν πας με εισιτήριο που δεν είναι στο δικό σου ονοματεπώνυμο, δεν θα μπεις 100%. Όσον αφορά τον καιρό εδώ στην Βουδαπέστη, πέρσι είχε μέχρι και μείον, αλλά φέτος είναι πολύ καλά αυτήν την εποχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ