Ολυμπιακός: Η νίκη μονόδρομος και ο «άσος» της Μπέτις

Ολυμπιακός: Η νίκη μονόδρομος και ο «άσος» της Μπέτις

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν φυσικά μόνο τη νίκη στον αυριανό αγώνα με τη Ντουντελάνζ ενώ το ζητούμενο για τους πειραιώτες στο άλλο ματς του ομίλου είναι νίκη της Μπέτις επί της Μίλαν

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει αύριο βράδυ τη Ντουντελάνζ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται μόνο τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η ομάδα του λιμανιού είχε επικρατήσει στο Λουξεμβούργο 2-0 με τα γκολ των Τοροσίδη και Φορτούνη και αν νικήσουν και αύριο βράδυ στο Φάληρο θα φτάσουν τους εφτά πόντους στον όμιλο.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και ο Ολυμπιακός απέδειξε την ανωτερότητα του στο πρώτο ματς, καθώς θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι ιθύνοντες της Ντουντελάνζ έλεγαν μετά το πρώτο παιχνίδι πως Μίλαν και Μπέτις δεν έκαναν τόσες πολλές ευκαιρίες.

Αυτό βέβαια που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το αυριανό ματς στο Καραϊσκάκη θέλει μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο, ειδικά ευρωπαϊκό κι αυτό το επισήμανε στους παίκτες του ο Πέδρο Μαρτίνς. Όπως και να’ χουν πάντως τα πράγματα η ουσία είναι μία για τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για την πειραϊκή ομάδα, προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να φτάσουν τους εφτά βαθμούς στον όμιλο.

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη της Μπέτις

Η Μπέτις κατάφερε να πάρει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Μίλαν την προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και τώρα οι Ισπανοί φιλοξενούν τους ροσονέρι. Καταλαβαίνει λοιπόν εύκολα κάποιος ότι το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για τον Ολυμπιακό και αυτό που θέλουν οι ερυθρόλευκοι είναι νίκη της Μπέτις επί των Ιταλών.

Αν λοιπόν Ολυμπιακός και Μπέτις κερδίσουν, τότε οι ερυθρόλευκοι θα ξεπεράσουν την Μίλαν στην βαθμολογία του ομίλου και θα έχουν εφτά πόντους έναντι έξι των ροσονέρι. Σε μια τέτοια περίπτωση ακόμα και αν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να πάρει βαθμό κόντρα στην Μπέτις επί ισπανικού εδάφους, θα διεκδικήσει στο εντός έδρας ματς του ομίλου με την Μίλαν (την τελευταία αγωνιστική) την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Με μια νίκη επί των Ιταλών οι ερυθρόλευκοι θα είναι στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Το ζητούμενο λοιπόν για τους πειραιώτες στα αυριανά ματς του ομίλου είναι δύο «άσοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ