Κόβατς: « Όνειρο η πρόκριση, θέλουμε την νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Κόβατς: « Όνειρο η πρόκριση, θέλουμε την νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν η Βίντι κερδίσει τον ΠΑΟΚ χαρακτήρισε την πρόκριση της ουγγρικής ομάδας στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ίστβαν Κόβατς.

Ως όνειρο είναι η πρόκριση της Βίντι στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ για τον Ίστβαν Κόβατς. Ο παίκτης της ουγγρικής ομάδας μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης και χαρακτήρισε το παιχνίδι κόντρα στο Δικέφαλο ως must win για να μπορέσει η ομάδα του να συνεχίσει στον θεσμό.

Πιο αναλυτικά, ο Κόβατς τόνισε: «Συμφωνώ και εγώ με τον προπονητή μου, πως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό στην Τούμπα. Είναι ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αγωνιστούμε καλά, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα για να προχωρήσουμε στους ομίλους, θέλουμε να ονειρευτούμε. Για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στο σπίτι μας. Υπολογίζουμε πολύ στους φιλάθλους μας με ζεστή καρδιά, αλλά κρύο αίμα.

Το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ ήταν μία καλή εμπειρία γιατί μάθαμε πολλά απέναντι σε μία από τις πιο ισχυρές ελληνικές ομάδες και αυτό μας βοήθησε πολύ για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Όλα τα προηγούμενα παιχνίδια μας, ήταν τα πιο σημαντικά μέσα στη σεζόν. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε. Δεν έχει σημασία αν ο ΠΑΟΚ ή η Τσέλσι είναι αντίπαλοι μας. Θα είναι καλό να κερδίσουμε στο σπίτι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ