Έτοιμος για Σπόρτινγκ ο Παπασταθόπουλος

Έτοιμος για Σπόρτινγκ ο Παπασταθόπουλος

Παρών στην κρίσιμη αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Σπόρτινγκ Λισανόνας θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον Έλληνα αμυντικό να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Στην διάθεση του Ουνάι Έμερι για την εντός έδρας αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο τον ανάγκασε να χάσει το ντέρμπι των «κανονιέρηδων» με την Λίβερπουλ (1-1), ωστόσο έχει επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Στο ίδιο μήκος κύματος με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό είναι και ο Κονσιελνί, με τον Γάλλο αμυντικό να γυμνάζεται κανονικά και να είναι και αυτός ετοιμοπόλεμος για την κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην πορτογαλική ομάδα.

Ωστόσο, το απουσιολόγιο του Ισπανού τεχνικού δεν είναι άδειο, καθώς ο Νάτσο Μονρεάλ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με την συμμετοχή του κόντρα στα «λιοντάρια» να θεωρείται απίθανη, ενώ εκτός για το ματς θα είναι και ο Ελνένι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ