Σοκ για τον ΠΑΟΚ! Τραυματίστηκε ο Βιεϊρίνια και χάνει Βίντι!

Σοκ για τον ΠΑΟΚ! Τραυματίστηκε ο Βιεϊρίνια και χάνει Βίντι!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με τους Ούγγρος στον Πορτογάλο αρχηγό του Δικέφαλου, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση!

Ένα πολύ δυσάρεστο απρόοπτο περίμενε τον ΠΑΟΚ στην προπόνηση στην Ουγγαρία πριν την αυριανή (8/11) κρίσιημη μάχη με τη Βίντι στην Ουγγαρία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια σε ένα γλίστρημα τραυματίστηκε στους απαγωγούς μύες του ισχίου αριστερά και τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση!

Ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικέφαλου θα υποβληθεί σ’ εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της μυϊκής κάκωσης που υπέστη.

To πρόγραμμα των παικτών ήταν αφιερωμένο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και το passing game, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να έχουν και την πρώτη τους επαφή με την έδρα της αναμέτρησης κόντρα στη Βίντι.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει μαζί του στη Βουδαπέστη τον Μαουρίσιο, αλλά μετά από ένα μήνα απουσίας δε θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στη βασική ενδεκάδα, αλλά θα τον πάρει στην αποστολή.

Ο Ρουμάνος αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Βαρέλα και Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας, τον Τόσκα (αντί του Βιεϊρίνια) αριστερά και τον Μάτος δεξιά, τους Κάνιας και Βέρνμπλουμ στα χαφ, πιο μπροστά τον Πέλκα, αριστερά τον Λέο Ζαμπά, δεξιά τον Λημνιό και στην κορυφή της επίθεσης τον Πρίγιοβιτς.

ΜΕ ΣΚΕΠΟΒΙΤΣ-ΧΟΥΣΤΙ Η ΒΙΝΤΙ

Ο Νίκολιτς αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα της Βίντι για το ματς με τον ΠΑΟΚ τον Σκέποβιτς. Έτσι τερματοφύλακας θα είναι ο Κόβατσικ, στην άμυνα ο Στοπίρα αριστερά, ο Φιόλα δεξιά και οι Γιοχάζ και Βινίσιους κεντρικά, στα χαφ θα είναι οι Νέγκο, Χάτζιτς και Πατκάι, πιο μπροστά τους ο Μιλάνοφ και ο Χούστι και στην κορυφή της επίθεσης ο Σκέποβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ