«Να τα δώσουμε όλα για τον κόσμο»

«Να τα δώσουμε όλα για τον κόσμο»

Τι έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού για την στήριξη του κόσμου που θα γεμίσει το Καραϊσκάκη. «Φτιαγμένοι» οι ερυθρόλευκοι αλλά και προπονητής των πειραιωτών Πέδρο Μαρτίνς.

Η χθεσινή προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού έγινε στο Καραϊσκάκη και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς έδωσε μεγάλο βάρος στο τελείωμα των φάσεων. Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν απόψε τη Ντουντελάνζ και θέλουν τη νίκη σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση, για να ικανοποιήσουν και τον κόσμο τους που θα γεμίσει τις εξέδρες του Καραϊσκάκη, όχι μόνο απόψε αλλά και στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει μάλιστα εδώ να σημειωθεί τα όσα έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην χθεσινή προπόνηση τους στο Καραϊσκάκη, για την δυναμική παρουσία του κόσμου.

«Πρέπει να τα δώσουμε όλα για τους φιλάθλους μας. Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε καλή εικόνα. Ο κόσμος μας στηρίζει πάντα κι εμείς πρέπει να είμαστε στο 100%» έλεγαν χαρακτηριστικά οι παίκτες.

Στο ίδιο μήκος και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς με τον Πορτογάλο να λέει στους παίκτες του. «Το γήπεδο θα είναι γεμάτο κι έχουμε υποχρέωση να παίξουμε για τον κόσμο μας». Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντικό είναι για την ψυχολογία των παικτών το γεμάτο Καραϊσκάκη.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα του κι αυτό είναι το μεγάλο «όπλο» των ερυθρόλευκων. Ένα «όπλο» που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Ολυμπιακού και στα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ