Ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής στο Λουξεμβούργο μιλάει για τον Ολυμπιακό

Ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής στο Λουξεμβούργο μιλάει για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στην Ελλάδα τη Ντουντελάνζ και ένας Έλληνας θα επιθυμεί τη νίκη των Λουξεμβούργιων

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας παίκτης που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του Λουξεμβούργου φορώντας συγκεκριμένα τη φανέλα της Χαμ Μπενφίκα.

Παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε στη Μυτιλήνη ο 21χρονος γεννήθηκε στο κρατίδιο της δυτικής Ευρώπης προτού μετακομίσει το 2002 στο νησί του Αιγαίου. Εκεί έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, κάνοντας δοκιμαστικά με τις ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Μάλιστα δημιούργησε μια δυνατή φιλιά με τον τότε μικρό παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν μέλος της πρώτης ομάδας, Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Αν και ο πατέρας του ήταν Ολυμπιακός, ο ίδιος προτίμησε το «τριφύλλι». «Παρ’ότι ο Ολυμπιακός είναι ρεαλιστικά η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, προτίμησα των Παναθηναϊκό λόγω των οπαδών του» είπε χαρακτηριστικά ο 21χρονος αμυντικός.

Ο προπονητής της Ντουντελάνζ, Ντίνο Τοπμέλερ, δεν είναι άγνωστος του ομογενή, καθώς ο Γερμανός τεχνικός δούλευε στην Χαμ. Αν και ο νεαρός αμυντικός δεν έπαιξε ποτέ υπό τις οδηγίες του Τοπμέλερ, ο Παπαδόπουλος τον χαρακτήρισε ως «επαγγελματία και δυνατό τακτικά προπονητή».

Λόγω της νέας υπηκοότητας του και της αγαπημένης του ομάδας, ο νεαρός αμυντικός δήλωσε : «Υποστήριξα τη Ντούντελανζ στο πρώτο σκέλος και το ίδιο θα κάνω και τώρα».

«Αμέσως μετά την προπόνηση θα κάτσω να δω το παιχνίδι στην τηλεόραση. Ο Τοπμέλερ θα προσπαθήσει να πάει τουλάχιστον για την ισοπαλία. Εγώ θα στηριζόμουν στις αντεπιθέσεις, καθώς η Ντούντελανζ έχει την ιδανική ομάδα για να κάνει ακριβώς αυτό» συμπλήρωσε ο 21χρονος.

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ