Η Ντόρτμουντ, ο Καμαρά και η εισήγηση του «κατασκόπου»

Η Ντόρτμουντ, ο Καμαρά και η εισήγηση του «κατασκόπου»

Ο Μάντι Καμαρά μπήκε στο «κατασκοπευτικό» κάδρο της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το σκάουτινγκ στο Λουξεμβούργο και η εισήγηση του «κατασκόπου» Σεμπάστιαν Φρανκ για εντατικοποίηση της παρακολούθησης.

Αποκτήθηκε ως άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Ως «ένας ακόμη» από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που έβαλε στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά ήδη έχει φροντίσει να αφήσει το στίγμα του. Και να ανελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες και πιο «έξυπνες» προσθήκες των Πειραιωτών τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Μάντι Καμαρά. Ένα παιδί μόλις 21 ετών, που βρίσκεται στην Ευρώπη μόλις το 2016 και ήδη βγάζει στον αγωνιστικό χώρο στοιχεία που δείχνουν ότι οι δυνατότητές του είναι απεριόριστες.

Τόσο μεγάλες που ήδη σημαντικοί σύλλογοι από το εξωτερικό ασχολούνται ενεργά με την περίπτωσή του. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η ομάδα με την καλύτερη νεανική σύνθεση και το μεγαλύτερο ταλέντο από κάθε άλλη πιθανότατα σε ολόκληρη την Ευρώπη αυτή την εποχή, έκανε την κίνησή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο σκάουτ Σεμπάστιαν Φρανκ ήταν μεταξύ των θεατών του εκτός έδρας αγώνα με την Ντουντελάνζ.

Ο πρώην σκάουτ των Λέστερ και Λίβερπουλ και νυν δεξί χέρι του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μπορούσια, Μάρκους Πιλάβα, βρέθηκε στο Δουκάτο του Λουξεμβούργου για να δει τον Καμαρά, τον Σινάνι της Ντουντελάνζ, αλλά και να έχει μια συνολική εικόνα για το ρόστερ του Ολυμπιακού (σ.σ. γενικό σκάουτινγκ), καθώς οι Ερυθρόλευκοι παράγουν διαρκώς περιπτώσεις που θέλγουν τους «μεγάλους» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Με τον Καμαρά να είναι ο νέος βασικός λόγος για την παρουσία σημαντικών συλλόγων στα παιχνίδια των Πειραιωτών. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι Γερμανοί έχουν στοχεύσει στον Καμαρά και τον τσεκάρουν διαρκώς. Χωρίς, όμως, να είναι η μοναδική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον. Καθώς ήδη στον Πειραιά υπάρχουν «ενοχλήσεις» από πολύ σημαντικούς συλλόγους για τον 21χρονο μέσο.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός έχει «δέσει» τον Καμαρά με συμβόλαιο έως το 2022 και η μεταγραφή προχώρησε ύστερα από πρόταση και εισήγηση του Φρανσουά Μοντέστο. Στην αρχή του καλοκαιριού ο Πανιώνιος και άλλες ελληνικές ομάδες είχαν ζητήσει τον μονοετή δανεισμό του, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς απέρριψε ασυζητητί κάθε πιθανότητα να αποχωριζόταν τον μέσο από τη Γουινέα, που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για την ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ