Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντουντελάνζ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντουντελάνζ

Με Νάτχο στα χαφ και σέντερ φορ τον Λάζαρο ξεκινάει ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με την Ντουντελάνζ για το Europa League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντουντελάνζ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22:00), για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με στόχο να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση και να παραμείνει «ζωντανός» στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στο αποψινό παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τον Ολυμπιακό με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Τσιμίκα, Μιράντα, Σισέ και Τοροσίδη στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Νάτχο και Καμαρά, με τον Φορτούνη σε οργανωτικό ρόλο και τους Ποντένσε και Ναουέλ στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Λάζαρος.

Ο Πορτογάλος προπονητής άφησε στον πάγκο τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος επιθετικός που έχει στη διάθεσή του για την αποψινή αναμέτρηση με την ομάδα του Λουξεμβούργου. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γκερέρο τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, ενώ ο Μάνος δεν είχε δηλωθεί στη λίστα της UEFA και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Οι Ερυθρόλευκοι με τη βοήθεια των φιλάθλων τους θα προσπαθήσουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους απέναντι στην Ντουντελάνζ και να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στη φάση των «32».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στα social media:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στη Ντουντελάνζ! / The line-up for today’s match against @f91_dudelange! #olympiacos ?⚪ #OLYDUD #UEL #lineup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ