Μπάτε Μπορίσοφ – Τσέλσι 0-1

Μπάτε Μπορίσοφ – Τσέλσι 0-1

Ο Ολιβιέ Ζιρού έλυσε το γόρδιο δεσμό για την Τσέλσι, καθώς με το γκολ που πέτυχε στο 53ο λεπτό του αγώνα χάρισε την νίκη με 1-0 στην ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι.

Με ένα γκολ του Ολιβιέ Ζιρού στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 της Μπάτε Μπορίσοφ μέσα στην Λευκορωσία και συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της κάνοντας το 4Χ4 στον 12ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τους 32 της διοργάνωσης. Ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους, με αποτέλεσμα να μείνουν με μια νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Η Μπάτε Μπορίσοφ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, καθώς το σουτ του Μπάγκα στο 12ο λεπτό του αγώνα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Κέπα, απειλώντας την Τσέλσι για πρώτη φορά στο ματς, ενώ παράλληλα στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Ντραγκούν δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Ισπανού τερματοφύλακα, αλλά χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν κατάφερε να απειλήσει καθόλου τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο με τους Λευκωρώσους μετά από τις δυο χαμένες ευκαιρίες τους να μην δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια έχοντας ελπίδες να πάρουν κάτι από τον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «μπλε» ευτύχισαν να προηγηθούν αρκετά νωρίς με τον Ολιβιέ Ζιρού να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα με την λονδρέζικη ομάδα την φετινή χρονιά, λύνοντας τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του. Ωστόσο, άμεση ήταν η απάντηση της Μπάτε, καθώς στο 58΄ είχαν δοκάρι με ον Σίγκνεβιτς ενώ στο 60ο λεπτό ο Ρίος απώλεσε τεράστια ευκαιρία, στέλνοντας άουτ πάνω από τα δοκάρια του Κέπα.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μπροστά από τις δυο εστίες, με μόνο μία αξιοσημείωτη φάση να γίνεται στο ματς, με τους γηπεδούχους να έχουν το τρίτο δοκάρι της ΜΠΑΤΕ στις καθυστερήσεις του ματς με το σουτ του Μπερεζκίν.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Σερμπίτσκι, Βολκόφ, Φιλιπένκο, Ρίος, Φιλίποβιτς, Ντραγκούν, Χλεμπ, Μπάγκα, Σκάβις, Στάσεβιτς, Σίγκνιεβιτς

Τσέλσι: Κέπα, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Ζαμπακόστα, Έμερσον, Λόφτους-Τσικ, Μπάρκλεϊ, Ζορζίνιο, Πέδρο, Αζάρ, Ζιρού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ