Βίντι-ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Βίντι-ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος γνώρισε και στην δεύτερη συνάντηση του με τη Βίντι την ήττα με 1-0, καθώς παρουσίασε τα ίδια σημάδια, άνευρος με προβλήματα στη δημιουργία... που έχουμε δει και ξανά δει φέτος.

Η πρόκριση στους «32» του Europa League δεν βρίσκεται πλέον στα χέρια του ΠΑΟΚ. Ούτε στο αποψινό παιχνίδι κατάφερε να αποδείξει πως είναι καλύτερος της Βίντι με αποτέλεσμα να γνωρίζει την ήττα. Το άσχημο για τους Θεσσαλονικείς είναι πως μετά του Ζιρού, οι Ασπρόμαυροι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσουν την εστία των Ούγγρων.

Η ευθύνη βαραίνει πλέον όλους. Ο Δικέφαλος πήγε στη Βουδαπέστη αδιάβαστός και το πλήρωσε πολύ ακριβά.

Πασχαλάκης: Ο διεθνής τερματοφύλακας δεν έκανε κάποιο λάθος, παρότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν θεατής, ενώ δεν φέρει ευθύνη για το γκολ του Ζιρού.

Τόσκα: Ο Ρουμάνος αμυντικός δεν μπόρεσε να γίνει Βιερίνια κι αυτό ήταν ένα θέμα για τον Λουτσέσκου. Όσες φορές κι αν προσπάθησε να το κάνει είτε μπερδεύτηκε, είτε του έλειπαν οι επιθετικές αρετές που βγάζει στο παιχνίδι του ο Πορτογάλος.  

Κρέσπο:  Στο ξεκίνημα του αγώνα αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, όσο περνούσε ο χρόνος έπαιρνε πρωτοβουλίες στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα τον είδαμε και στην επίθεση να προσπαθεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Βαρέλα: Τα ίδια ισχύουν και για τον έτερο αμυντικό του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι, προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του απ’ όποια θέση του ζητήθηκε από τον Λουτσεσκου. Η μπάλα ωστόσο ποτέ δεν έφτανε στον ίδιο ή και σους συμπαίκτες του που είχαν πλασαριστεί στην επίθεση.

Μάτος: Ο Βραζιλιάνος στο πρώτο ημίχρονο δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, στην επανάληψη όμως οι περισσότερες επιθέσεις περνούσαν από τα δικά του πόδια.

Βέρνμπλουμ: Ο Σουηδός μέσος ήταν πρωταγωνιστής στη φάση του γκολ για την Βίντι. Ο 32χρονος προσπάθησε να βρει στο 50ο λεπτό τον Πρίγιοβιτς, όμως η μεταβίβασή του ήταν λανθασμένη δίνοντας το δικαίωμα στους Ούγγρους να βγάλουν επίθεση. Το πιο μεγάλο λάθος γίνεται από τον Σουηδό όταν χάνει τον σκόρερ της Βίντι, Ζιρού.

Σάκχοφ: Ο Ουκρανός μέσος κινήθηκε σε ρηχά νερά. Δεν μπόρεσε να βάλει φαντασία στο παιχνίδι του με αποτέλεσμα να υστερεί ο ΠΑΟΚ σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ζαμπά: Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρέθηκε σε κακή ημέρα. Δεν έβγαλε απόψε διάθεση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βοηθήσει με το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει.

Λημνιός: Τα ίδια ισχύουν και για τον Δημήτρη Λημνιό. Ο νεαρός πλάγιος επιθετικός προσπάθησε με την ταχύτητα που έχει να εκμεταλλευτεί κάποιες καταστάσεις όμως δυσκολεύτηκε πολύ στο να ξεμαρκαριστεί και να βρει κενούς χώρους.

Ελ Καντουρί: Ο Μαροκινός ήταν ο παίκτης που το προσπάθησε περισσότερο, από την άποψη ότι από τα δικά του πόδια έγινε η μοναδική ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο.

Πρίγιοβιτς: Ο Σέρβος επιθετικός ελάχιστες φορές τροφοδοτήθηκε από τους συμπαίκτες του. Όταν το έκαναν ήταν πολύ καλά μπλοκαρισμένος από τους αμυντικούς της Βίντι.

Ακπόμ: Ο Άγγλος επιθετικός μπήκε στο 63o λεπτό της αναμέτρησης για να βοηθήσει επιθετικά, τον Πρίγιοβιτς. Ωστόσο ο Ακπόμ δεν έδειξε να μπαίνει στο χρόνο που αγωνίστηκε στη φιλοσοφία του αγώνα. Έκανε πολλά λάθη κυρίως στη μεταβίβαση της μπάλας.

Ουάρντα: Λίγα πράγματα από τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό που προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες όμως είχε πολύ κακές επιλογές.

Μπίσεσβαρ: Ο Ολλανδός μέσος είχε πολύ κακές επιλογές με αποτέλεσμα να εκνευρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους συμπαίκτες του, αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ