ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Έβγαλε τον χειρότερο του εαυτό»

Η ήττα από τη Βίντι σχολιάστηκε και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από το report του παιχνιδιού από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέροντας πως ο Δικέφαλος ήταν αγνώριστος και έβγαλε τον χειρότερο του εαυτό.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Έβγαλε τον χειρότερο του εαυτό» | to10.gr

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανάλυση του αγώνα Βίντι – ΠΑΟΚ από την Ασπρόμαυρη ΠΑΕ μέσα από το report του παιχνιδιού που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. «Ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Βίντι έβγαλε τον χειρότερό του εαυτό και φυσιολογικά έχασε δεύτερη φορά από μια ομάδα που τα έδωσε όλα. Πλέον ο Δικέφαλος έμεινε στους τρεις βαθμούς και κυνηγάει ένα θαύμα που προϋποθέτει αποτέλεσμα στο Λονδίνο.

O ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και βρήκε απέναντί του μία ομάδα που πήγε το παιχνίδι στη δύναμη, με την ομάδα του Λουτσέσκου να μην καταφέρνει να φτάσει σε τελική στην εστία και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης… Το υπόλοιπο της αναμέτρησης η εικόνα του αγώνα ήταν η ίδια. Ο ΠΑΟΚ είχε την μπάλα και βασιζόμενος την ποιότητά του προσπάθησε με passing game να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Ούγγρων. Η έλλειψη καθαρού μυαλού όμως δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν αξιόλογες φάσεις».

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο