Ρεάλ Μπέτις – Μίλαν 1-1

Ρεάλ Μπέτις – Μίλαν 1-1

Ισόπαλο ήρθε το έτερο παιχνίδι στον όμιλο του Ολυμπιακού με Μπέτις και Μίλαν να έρχονται με 1-1. Άνοιξε το σκορ η ισπανική ομάδα με τον Λο Σέλσο (12΄), απάντησε ο Σούσο (62΄) για την ομάδα του Μιλάνου.

Το δώρο που περίμενε ο Ολυμπιακός από την Ανδαλουσία δεν ήρθε, καθώς Ρεάλ Μπέτις και Μίλαν, ήρθαν ισόπαλες με 1-1, με τους Μιλανέζους να στέκονται όρθιοι στην Ισπανία και να παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. Άνοιξε το σκορ η ισπανική ομάδα με τον Λο Σέλσο στο 12΄ απάντησαν οι «ροσονέρι» με τον Σούσο στο 62΄. Ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι που έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, ισορρόπησε κάπως στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, αλλά ο αγώνας δεν ανέδειξε νικητή, γεγονός που δεν ικανοποιεί τους «ερυθρόλευκους» στην οικονομία του ομίλου.

Η Μπέτις μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να πετύχει και άλλη νίκη απέναντι στην Μίλαν, με σκοπό να γίνει το φαβορί του ομίλου για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ισπανοί μπήκαν δυναμικά στον γήπεδο για να το πετύχει αυτό και ο Λο Σέλσο μόλις στο 12ο λεπτό κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα, η Μπέτις συνέχισε σε αυτόν τον ρυθμό και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα με την ευκαιρία του Σανάμπρια στο 28΄. Στο πρώτο μέρος, η Μίλαν δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από το καρέ του Πάου Λόπεζ με το 1-0 του ημιχρόνου να μοιάζει λογικό, στην εικόνα του ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ροσονέρι» μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν την κατάσταση, με τον Γκατούζο να αλλάζει το σύστημα σε 3-4-3, γεγονός που άλλαξε την κατάσταση του ματς. Η ιταλική ομάδα,όσο πέρναγε η ώρα, ανέβαζε στροφές επιθετικά, πατώντας την αντίπαλη εστία πιο συχνά, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν με τον Σούσο σε 1-1.

Μετά από το γκολ της Μίλαν, ο Σετιέν έκανε διορθωτικές αλλαγές, παιρνώντας εκτός τον Χοάκιν, βάζοντας στην θέση του τον Χουαρδάδο και έστειλε τον Κανάλες μαζί με τον Λο Σέλσο να δίνουν βοήθειες στον Σανάμπρια. Αυτή η κίνηση έκανε πιο επιθετική την Μπέτις στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού και λίγο έλειψε να πάρει στο τέλος και το ματς, καθώς ο Κανάλες στο 87ο λεπτό του αγώνα δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση και έτσι το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Μπέτις: Λόπες, Φεντάλ, Μπάρτρα, Κανάλες, Σανάμπρια (74’ Λορέν Μορόν), Τέγιο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Χοακίν (67’ Χουαδράδο), Ζούνιορ Φίρπο, Λο Σέλσο, Μαντί.

Μίλαν: Ρέινα, Σούσο, Τσαλχάνογλου, Μπορίνι, Μπακαγιόκο, Ζαπάτα, Μουζάκιο, Κουτρόνε, Ροντρίγκες, Κεσιέ, Λαξάλτ (76’ Αμπάτε).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ