Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ: Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ: Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Εξαιρετικός ο ηγέτης των Ερυθρόλευκων Κώστας Φορτούνης (2 γκολ, 1 ασίστ), σε πολύ καλή βραδιά και οι Λάζαρος- Ποντένσε, στην ευρεία επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Ντουντελάνζ (5-1).

Μαγική βραδιά στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με εμφατικό τρόπο της Ντουντελάνζ (5-1), έχοντας σε πολύ καλό φεγγάρι τους Φορτούνη, Λάζαρο και Ποντένσε. Πολύ καλή παρουσία από όλους στο Καραϊσκάκης, με τους Πειραιώτες να παραμένουν στο κόλπο της πρόκρισης στους «32» του Europa League!

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς.

Σα: Σε μια εύκολη βραδιά για αυτόν που οι επισκέψεις των φιλοξενούμενων ήταν ελάχιστες δεν κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη. Δεν ήταν εύκολη η αντίδραση πάντως στο γκολ που δέχθηκε.

Τοροσίδης: Σπουδαίο ματς και πάλι από τον Τόρο, σπουδαίο και πανέμορφο επίσης γκολ, αυτό που άνοιξε τον χορό της ερυθρόλευκης καταιγίδας.

Μιράντα: Εύκολο απόγευμα για τον Πορτογάλο στόπερ που δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τους επιθετικούς της Ντουντελάνζ.

Σισέ: Ένα ακόμη σπουδαίο ματς από τον Σενεγαλέζο στόπερ που έχει πάρει φόρα για τα καλά πλέον παίζοντας ασταμάτητα.

Τσιμίκας: Καλή παρουσία από τον Έλληνα αριστερό μπακ που δεν αντιμετώπισε προβλήματα ανασταλτικά ενώ πήρε πολλές ενέργειες επιθετικά.

Καμαρά: Σε καθαρό ρόλο «κόφτη» ο Καμαρά κυριάρχησε στην μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού έχοντας συμμετοχή και στις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας.

Νάτχο: Εντυπωσιακή η παρουσία του και ως βασικού. Μαεστρικά κατεύθυνε το παιχνίδι του Ολυμπιακού από τον άξονα και έδειξε πόσο μπορεί να δώσει πράγματα στην ομάδα.

Φορτούνης: Εντυπωσιακό ματς από τον Έλληνα άσο. Ο κορυφαίος μεσοεπιθετικός πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ, είχε μια ασίστ και μεγάλα κέφια απέναντι στους φιλοξενούμενους. Στα 56 λεπτά που αγωνίστηκε τα έκανε όλα.

Ποντένσε: Σπουδαία παρουσία από τον Πορτογάλο που χόρεψε ουκ ολίγες φορές τους αντιπάλους του βγάζοντας και την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Φορτούνη. Αν έκανε γκολ και τις ευκαιρίες που είχε, δύο σπουδαίες, θα ήταν εξαιρετικός.

Ναουέλ: Ο άτυχος του Ολυμπιακού αφού αναγκάστηκε να βγει ως αλλαγή λόγω τραυματισμού στο πρώτο μισάωρο του αγώνα. Έως τότε ήταν ιδιαίτερα δραστήριος.

Χριστοδουλόπουλος: Μεγάλο ματς από τον Λάζαρο ως σέντερ φορ και επιστροφή στα γκολ με εντυπωσιακό τρόπο. Το ψαλιδάκι που βάζει είναι απίθανο ενώ συνολικά η παρουσία του ήταν εξαιρετική και ως εξτρέμ από την στιγμή που μπήκε ο Χασάν.

Οι αλλαγές:

Φετφατζίδης: Μπήκε στο πρώτο ημίχρονο στη θέση του τραυματίας Ναουέλ και είχε καλή παρουσία. Μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και… μισό γκολ καθώς στο 5-1 σουτάρει προς την εστία με τον Χασάν να ακουμπά για λίγο την μπάλα και να του «κλέβει» το γκολ.

Χασάν: Πέρασε ως αλλαγή και πέτυχε το πέμπτο γκολ του Ολυμπιακού, σε ένα διάστημα που το ματς γενικότερα πάντως είχε χαλαρώσει.

Τουρέ: Μπήκε στο 62΄στη θέση του Νάτχο παίζοντας στον άξονα, ως «8αρι». Δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ