Ο σκασμένος Σαββίδης, και η βραδινή ανάλυση της ήττας

Ο σκασμένος Σαββίδης, και η βραδινή ανάλυση της ήττας

Ο Ιβάν Σαββίδης αποχώρησε για το Ροστόφ στεναχωρημένος από την εικόνα της ομάδας με τη Βίντι. Στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης είχαμε την πρώτη ανάλυση της ήττας από το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε χθες στη Βουδαπέστη προκειμένου να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των παικτών του για νίκη κόντρα στη Βίντι. Το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την κάκιστη εμφάνιση προβλημάτισαν σε μεγάλο βαθμό τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης που παρακολούθησε μετά από πολύ καιρό την ομάδα από τις εξέδρες, έδειχνε «σκασμένος» με την εικόνα της ομάδας που δεν κατάφερε να απειλήσει ούτε μια φορά την εστία των Ούγγρων. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου αποχώρησε για το Ροστόφ μετά το τέλος του αγώνα χωρίς διάθεση να πει και πολλά στους συνεργάτες του.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα πάντως έγινε μια πρώτη κουβέντα για τη νέα ήττα από τη Βίντι.

Κατά τη διάρκειας της αναμονής της ομάδας στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, αλλά και οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ τα είπαν σε μια προσπάθεια να αναλυθούν οι λόγοι της ήττας. Ανάλογες συζητήσεις θα γίνουν και σήμερα όπου ο Ρουμάνος τεχνικός θα μιλήσει για την αναμέτρηση με τη Βίντι, αλλά και γι’ αυτό που έρχεται με τον Παναιτωλικό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ