Βινίσιους: «Δώσαμε και την καρδιά μας κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Βινίσιους: «Δώσαμε και την καρδιά μας κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο κεντρικός αμυντικός της Βίντι υποστήριξε ότι η διαφορά των δύο ομάδων στην χτεσινή (9/12) αναμέτρηση ήταν το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές των Ουγγρικής ομάδας.

Η Βίντι επικράτησε για δεύτερη φορά του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά με 1-0 στην Ουυγαρία, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Πάολο Βινίσιους να ξεχωρίζει με την απόδοσή του. Ο στόπερ της Βίντι μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουγγαρίας δεν έκρυψε την χαρά του για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα απέναντι στον Δικέφαλο και υποστήριξε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έδειξαν στο γήπεδο ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βινίσιους:

«Ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε στους φιλάθλους μας ότι μπορούμε να κάνουμε ένα τόσο καλό παιχνίδι, αλλά η ατμόσφαιρα στο στάδιο, συνέβαλε πολύ στην επιτυχία μας»

Για την φάση του γκολ:

«Θα μπορούσα να έχω μείνει πίσω. Αυτήν την εβδομάδα που προετοιμαζόμασταν για αυτό το παιχνίδι ξέραμε ότι θα είναι επικίνδυνο. Αυτό που συνέβη, ήταν ότι είδα το κενό, βγήκα μπροστά και πετύχαμε ένα όμορφο γκολ».

Για το στοιχείο που έκρινε την χθεσινή αναμέτρηση:

«Έπρεπε να είμαστε οργανωμένοι και ενωμένοι, αλλά η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν η καρδιά, γιατί εμείς, αφήσαμε την καρδιά μας στο γήπεδο»

Για την αναμέτρηση της Βίντι με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ:

«Τώρα έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν έχουμε ξεχάσει ότι στην έδρα μας, χάσαμε από τη ΜΠΑΤΕ. Υπάρχουν ακόμα τρεις εβδομάδες για το παιχνίδι αυτό, είμαστε χαρούμενοι τώρα και θα το διαχειριστούμε όταν πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ