Δυο μήνες εκτός ο Μουσάκιο, χάνει τον Ολυμπιακό

Δυο μήνες εκτός ο Μουσάκιο, χάνει τον Ολυμπιακό

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Ματέο Μουσάκιο, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου 6 με 8 εβδομάδες. Αμφίβολος για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ο Αργεντινός άσος.

Ισχυρό πλήγμα για την Μίλαν, καθώς ο Ματέο Μουσάκιο θα μείνει για περίπου 6 με 8 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης και η συμμετοχή του στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ να είναι εξαιρετική αμφίβολη.

Ο 28χρονος αμυντικός στον χθεσινό αγώνα των «ροσονέρι» με την Μπέτις τραυματίστηκε στο γόνατο του δεξιού του ποδιού και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή από τον Τζενάρο Γκατούζο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα, έδειξαν τραυματισμό του οπίσθιου σταυροειδούς συνδέσμου στο δεξί του γόνατο, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία διάρκειας μεγαλύτερης του ενός μήνα.

Έτσι, ο Αργεντινός άσος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική του Europa League (13/12), αναμέτρηση που θα κρίνε κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει ποια ομάδα θα προκριθεί στους «32» της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ