Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης για να μιλήσει σε Λουτσέσκου και παίκτες

Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης για να μιλήσει σε Λουτσέσκου και παίκτες

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και τον Ράζβαν Λουτσέσκου για να τους επιστήσει την προσοχή τους ζητώντας μόνο νίκες σε όλα τα παιχνίδια.

Όπως αναφέραμε σε χθεσινό μας ρεπορτάζ στο «to10.gr» ο Ιβάν Σαββίδης, ήταν «σκασμένος» από την ήττα κόντρα στη Βίντι. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ουγγρική ομάδα με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ κατάφερε να κερδίσει όχι μια, αλλά  δύο φορές τον ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, αφού ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους, αποφάσισε σήμερα να έρθει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να «ταρακουνήσει» λίγο την ομάδα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο ορμητήριο του και από εκεί, αν δεν προλάβει να πάει στην προπόνηση, θα μιλήσει με όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά και με το τεχνικό τιμ. Ο Σαββίδης, θα επαναλάβει πως η ομάδα πρέπει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι, για να πετύχει τους στόχους της έως το τέλος της σεζόν. Μπορεί, ως πρώτη προτεραιότητα να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και σε δεύτερη μοίρα από τις εγχώριες διοργανώσεις να είναι το κύπελλο, όμως και η πορεία στην Ευρώπη δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Ο ομογενής επιχειρηματίας θέλει να βοηθήσει στην αλλαγή του αρνητικού κλίματος για να έρθουν οι νίκες. Τα σερί αρνητικά αποτελέσματα με Βίντι και Ατρόμητο έχουν φέρει κάποια σύννεφα πάνω από την Τούμπα. Το πρόγραμμα που έχει ο Δικέφαλος φαινομενικά είναι βατό, όμως αν δεν υπάρξει επαγρύπνηση πολύ εύκολα μπορούν να έρθουν και νέα άσχημα αποτελέσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ