Ο Φορτούνης στην ελίτ των «μαέστρων» του Europa League

Ο Φορτούνης στην ελίτ των «μαέστρων» του Europa League

Ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποιεί εκπληκτική χρονιά με τον Ολυμπιακό και η UEFA κατατάσσει τον αρχηγό των ερυθρόλευκων σε ένα γκάλοπ με τους μεσοεπιθετικούς που έχουν κάνει τη διαφορά στο Europa League.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι σε εξαιρετική κατάσταση τη φετινή χρονιά και αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί τρομερή σεζόν τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στο Europa League όπου είναι σημείο αναφοράς στο επιθετικό παιχνίδι των ερυθρόλευκων.

Όσα κάνει ο αρχηγός των Πειραιωτών μέσα στο γήπεδο δεν περνούν απαρατήρητα και μετά την παρουσία του στην κορυφαία εντεκάδα της τέταρτης αγωνιστικής του Europa League όπου ήταν πρωταγωνιστής στην εμφατική νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντουντελάνζ με 5-1 η UEFA κατατάσσει τον Έλληνα μέσο ανάμεσα στην ελίτ των «μαέστρων» της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, ο Φορτούνης είναι μαζί με άλλους τρεις μεσοεπιθετικούς που πρωταγωνιστούν στο Europa League σε ένα γκάλοπ για τον παίκτη που πραγματοποιεί την πιο εντυπωσιακή σεζόν μέχρι τώρα.

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων ανταγωνίζεται σε αυτή την «μάχη» τον Σούσο της Μίλαν, τον Χαϊνταρά της Σάλτσμπουργκ και τον Φορνάλς της Βιγιαρεάλ, με τον σταρ των ροσονέρι να είναι με διαφορά πρώτος στην ψηφοφορία, καθώς συγκεντρώνει 73% των ψήφων και τον Φορτούνη να βρίσκεται μέχρι στιγμής στη δεύτερη θέση του γκάλοπ με ποσοστό 10%!

Δείτε το γκάλοπ της UEFA:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ