Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τα εισιτήρια με Μπέτις, συνεχίζεται η διάθεση

Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τα εισιτήρια με Μπέτις, συνεχίζεται η διάθεση

Οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί εξαφάνισαν τα 1.300 εισιτήρια που είχε αρχικά λάβει ο Ολυμπιακός, αλλά οι Πειραιώτες εξασφάλισαν άλλα 500! Τα εναπομείναντα μαγικά χαρτάκια θα διατίθενται Δευτέρα και Τρίτη, από τη reception του Γ. Καραϊσκάκης (είσοδος VIP).

Ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και σε κάθε παιχνίδι στέκεται δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. Το ίδιο θα κάνει και στο παιχνίδι με την Μπέτις στην Ισπανία, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν και θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τη μεγάλη αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης (29/11) συνεχίζεται κανονικά και οι φίλαθλοι των Πειραιωτών ετοιμάζονται να τα εξαφανίσουν. Οσοι θέλουν να κλείσουν θέση και να δουν από κοντά το σπουδαίο ματς με την Μπέτις, θα μπορούν να προμηθευτούν τα εναπομείναντα εισιτήρια από την Δευτέρα 26/11 έως Τρίτη 27/11 (10:00 – 17:30), από τη reception του Γ. Καραϊσκάκης (είσοδος VIP).

Η ζήτηση για τη μεγάλη μάχη με την ομάδα του Κικε Σετιέν και η «κάψα» των ερυθρόλευκων οπαδών να σταθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα είναι τόσο μεγάλη, που εξαφάνισαν τα 1.300 εισιτήρια που είχε εξασφαλίσει αρχικά η ομάδα του Πειραιά. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ωστόσο, κατάφεραν και πήραν άλλα 500 «μαγικά χαρτάκια», τα οποία αναμένεται να κάνουν… φτερά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων REAL BETIS – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο «ESTADIO BENITO VILLAMARIN» την Πέμπτη 29/11/2018 στις 18:55 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα από την Δευτέρα 26/11 έως Τρίτη 27/11 (10:00 – 17:30), από τη reception του Γηπέδου Καραϊσκάκη (είσοδος VIP).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο, το Εισιτήριο Διαρκείας ή την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ & 80€ .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ