«Αγώνας δρόμου» για Μουσάκιο, Ρομανιόλι ενόψει Ολυμπιακού

«Αγώνας δρόμου» για Μουσάκιο, Ρομανιόλι ενόψει Ολυμπιακού

Οι Μουσάκιο και Ρομανιόλι είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση της Μίλαν στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική του Europa League, παρόλα αυτά κάνουν αγώνα δρόμου για να τεθούν στη διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο.

O Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μίλαν στις 13 Δεκεμβρίου για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι ροσονέρι μπορεί την Πέμπτη να αντιμετωπίζουν στο Σαν Σίρο την αδύναμη Ντουντελάνζ όμως το παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση θα είναι εκείνο στο Καραϊσκάκη σε 20 μέρες.

Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας Τζενάρο Γκατούζο έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει, καθώς έχει πολλούς παίκτες εκτός δράσης. Όμως υπάρχουν πιθανότητες οι Μουσάκιο και Ρομανιόλι να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Συγκεκριμένα, ο Μουσάκιο χτύπησε στο ματς με την Μπέτις για το Europa League και έχει πρόβλημα στους συνδέσμους και η αρχική εκτίμηση ήταν πώς θα μείνει εκτός δράσης για 6 με 8 εβδομάδες. Ο Ρομανιόλι από την άλλη χτύπησε ενώ ήταν στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας, αποχώρησε από αυτή (17/11) και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ και οι δύο ποδοσφαιριστές κάνουν αγώνα δρόμου για το ματς με τον Ολυμπιακό που είναι κομβικής σημασίας για την συνέχεια της Μίλαν στη διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ