Ο «χασάπης» Καράσεφ διαιτητής στο Μπέτις – Ολυμπιακός

Ο «χασάπης» Καράσεφ διαιτητής στο Μπέτις – Ολυμπιακός

Η UEFA του Θόδωρου Θεοδωρίδη όρισε τον «χασάπη του Μάλμε, Σεργκέι Καράσεφ να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπέτις στην Ανδαλουσία. Ο Καράσεφ είχε«σφάξει» τον Ολυμπιακό στην Σουηδία πριν από τέσσερα χρόνια, καθώς είχε ακυρώσει κανονικό γκολ του Μήτρογλου και δεν είχε δώσει πέναλτι σε ανατροπή του Μανιάτη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ερχόμενη Πέμπτη την Μπέτις στην Ανδαλούσια για την 5η αγωνιστική του Europa League σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για την πρόκριση του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Και σ’ αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία όρισε διαιτητή τον «χασάπη» του Μάλμε, Σεργκέι Καράσεφ για να διευθύνει την αναμέτρηση στην Ισπανία. Η UEFA του Θόδωρου Θεοδωρίδη ορίζει δηλαδή τον συγκεκριμένο διαιτητή που έχει «σφάξει» τους πειραιώτες, σ΄ένα ματς που οι ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Θυμίζουμε ότι ο Ρώσος είχε διευθύνει το παιχνίδι Μάλμε – Ολυμπιακού το 2014 προκαλώντας με τις αποφάσεις του εναντίον του Ολυμπιακού, καθώς τα σφυρίγματα του υποχρέωσαν τους ερυθρόλευκους σε ήττα με 2-0. Ο Καράσεφ είχε ακυρώσει λανθασμένα γκολ των ερυθρόλευκων στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, το οποίο είχε πετύχει ο Μήτρογου ενώ δεν είχε δώσει πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, σε ανατροπή του Γιάννη Μανιάτη. Ένα πέναλτι – μαρς που όμως ο Ρώσος διαιτητής δεν το καταλόγισε. Και δεν είναι μόνο εκείνο το ματς που οι αποφάσεις του συγκεκριμένου διαιτητή προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Ο Καράσεφ έχει κάνει πολλά λάθη και σε άλλα ματς με αποτέλεσμα κι άλλες ομάδες να έχουν έντονα παράπονα από τις αποφάσεις του Ρώσου ρέφερι. Κι όμως, η UEFA του Θόδωρου Θεοδωρίση αποφάσισε να ορίσει τον συγκεκριμένο διαιτητή σ’ ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός διεκδικεί την πρόκριση του στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ