Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ στο Λονδίνο!

Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ στο Λονδίνο!

Στην αποστολή για το ματς με την Τσέλσι μπήκαν οι Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί (παρότι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα) αλλά και οι Ουάρντα και Χατσερίντι.

Ο ΠΑΟΚ πετάει στις 10:00 από τη Θεσσαλονίκη για το Λονδίνο όπου αύριο στις 22:00 θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι σε ένα ματς για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Δικέφαλο βρίσκεται μπροστά σε (ακόμα) μια μεγάλη πρόκληση καθώς καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να αυξήσει τις ελπίδες του για πρόκριση και παράλληλα θέλει ήττα της Βίντι στη Λευκορωσία από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε χθες (27/11) το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και αφορούσε την τακτική την οποία πρέπει ν’ ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ για μα πετύχει το στόχο του στο Λονδίνο.

Τα ερωτηματικά για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι η ετοιμότητα των Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί που προπονούνται κανονικά, ωστόσο αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα σε τετρακέφαλο και οπίσθιους μηριαίους αντίστοιχα. Και οι δύο πάντως είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, όπως και οι Ουάρντα και Χατσερίντι, καθώς ο Δικέφαλος πηγαίνει πάνοπλος στην Αγγλία για τη μάχη με την Τσέλσι.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο είναι οι εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Καρέλης.

Εκτός έμειναν μόνο οι Γλύκος, Κίτσιου και Μαλεζάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ