Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την «μάχη» με Μπέτις

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την «μάχη» με Μπέτις

Ο Ολυμπιακός «πετάει» για Ανδαλουσία όπου αύριο βράδυ θ' αντιμετωπίσει την Μπέτις για την πέμπτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων ετοιμάζει αλλαγές για τον αγώνα με τους Ισπανούς. Εκτός αποστολής ο Τουρέ.

Ο Ολυμπιακός “πετάει” σήμερα το πρωί για Σεβίλλη εκεί που το βράδυ της Πέμπτης θ’ αντιμετωπίσει την Μπέτις για την πέμπτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απέναντι σε μια πολύ δυνατή αντίπαλο όπως η ισπανική ομάδα αλλά, αλλά έχουν αποδείξει πως μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο Ολυμπιακός είναι άλλωστε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης και οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Βέβαια αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, τα πάντα για τον Ολυμπιακό και την προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα κριθούν στο ματς με την Μίλαν στο Καραϊσκάκη, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει την υπέρβαση επί ισπανικού εδάφους κι αυτό που είναι πολύ σημαντικό αφορά την ψυχολογία της ομάδας του Πειραιά. Οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στην Ισπανία έχοντας πολύ καλή ψυχολογία μετά την μεγάλη νίκη που σημείωσαν στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το πρωί της Τρίτης την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, πριν από το σημαντικό παιχνίδι με την Μπέτις και μετά το τέλος της ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ισπανία.

Εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο Γιάγια Τουρέ καθώς ο 48χρονος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε τον Αφρικανό μέσο στη αποστολή της, κάτι που ήταν αναμενόμενο. Νοκ άουτ είναι βέβαια και οι τραυματίες Χασάν, Χριστοδουλόπουλος, Μεριά αλλά είναι στην διάθεση του προπονητή του ο Τσιμίκας. Ο νεαρός αριστερός μπακ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των ερυθρόλευκων.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μπέτις είναι η εξής: Γιαννιώτης, Σα, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούης, Φετφατζίδης, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε.

Ετοιμάζει αλλαγές ο Πορτογάλος

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στην εντεκάδα των πειραιωτών, σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Ατρόμητο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα χρησιμοποιήσει τον Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Μπουχαλάκης. Επίσης στο βασικό σχήμα θα είναι ο Φορτούνης ενώ σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης όλα δείχνουν ότι ο Γκερέρο θα είναι στην αρχική εντεκάδα των πειραιωτών.

Ο προπονητής των πειραιωτών θ’ ανοίξει τα χαρτιά του στην αποψινή προπόνηση που θα γίνει στην Ισπανία κι εκεί θα φανεί αν ετοιμάζει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Ο Μαρτίνς θα μιλήσει σήμερα στους παίκτες του για τον τρόπο παιχνιδιού της ισπανικής ομάδας και θα ζητήσει να είναι κοντά οι γραμμές των ερυθρόλευκων, ώστε να μην επιτρέψουν στην Μπέτις να βρει χώρους για να βγάλει κόντρες.

Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού στο twitter:

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1067372889182273536

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ