«Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται τα μεγάλα παιχνίδια»

«Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται τα μεγάλα παιχνίδια»

Ο Βασίλης Βασιλάκος μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι του Δικέφαλου με την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Ο Βασίλης Βασιλάκος θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα από την Τσέλσι στο Λονδίνο. Σε δηλώσεις του στον «FAIR PLAY FM 96,1» αναφέρθηκε ακόμη στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στον Ευθύμη Κουλούρη.

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι είπε: «Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που θα βρίσκονται οι δυο ομάδες. Αυτή τη στιγμή η Τσέλσι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Η Τσελσι έχει προκριθεί αλλά όλοι οι παίκτες τις θα θέλουν να αποδείξουν την άξια τους στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτό το παιχνίδι θα δοθεί η ευκαιρία στους αναπληρωματικούς να δείξουν πράγματα στον προπονητή».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες να πάρει πιο νωρίς την πρόκριση, αλλά δεν το κατάφερε. Εάν καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Αγγλία θα είναι ένα επίτευγμα για την ομάδα. Η ομάδα έχει δείξει ότι δε φοβάται τα μεγάλα παιχνίδια. Το γεγονός ότι παίκτες θα παίξουν κόντρα στην Τσέλσι είναι ένας επιπλέον παράγοντας για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους».

Για το πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ δύσκολα χάνει στο πρωτάθλημα ανεξάρτητα εάν δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εγώ θεωρώ ότι μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Το όλο θέμα είναι ποια ομάδα μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΟΚ…».

Για τον Κουλούρη: «Έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή και αποδίδει. Στον Ατρόμητο παίζει συνεχόμενα παιχνίδια και έχει καταφέρει να καθιερωθεί. Παίρνει επάνω του τις φάσεις και σκοράρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ